ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καπαρτής: «Όλοι μας είχαν ξοφλημένους»

Για το πολύ καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Βαλάντης Καπαρτής.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για το πολύ καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο ποδοσφαιριστής των «μαυροπράσινων», Βαλάντης Καπαρτής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη, «Pressing»:

«Δουλεύουμε όλοι μαζί σκληρά σαν μια οικογένεια. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και προχωρούμε προσγειωμένα. Αν και όλοι μας είχαν ξοφλημένους, εμείς πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Κάθε βδομάδα θα είμαστε το αουτσάιντερ αλλά στον αγωνιστικό χώρο παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Η ομάδα μου έκανε ένα καλό ξεκίνημα με συγκομιδή πέντε βαθμών στα πρώτα τέσσεραπαιχνίδια. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, συνεχίζουμε προσγειωμένα».

Για τη νίκη κόντρα στον Εθνικό:

«Το παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν πάρα πολύ καθοριστικό. Ευτυχώς χαμογέλασε η δική μου ομάδα και πήραμε τους τρεις βαθμούς, ήταν ένα παιχνίδι εξάποντο».

Για το παιχνίδι με την Πάφο:

«Η Πάφος έχει ένα μπάτζετ πολύ μεγάλο, δεν ξέρω ποιοι είναι οι φετινοί της στόχοι. Είναι μια καινούρια ομάδα, τώρα προσπαθούν να χτίσουν την ομάδα. Έρχονται και αυτοί από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα. Να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε. Ελπίζω να δώσουν μαζικά το παρόν τους την Κυριακή».

Για το Χρύση Μιχαήλ:

«Είναι ένας προπονητής ο οποίος είναι πάντα δίπλα μαζί με το προπονητικό team».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Άμα πηγαίνει καλά η ομάδα τότε θα έρθει και κάτι στο ατομικό κομμάτι. Αν έρθει κάτι στο μέλλον θα έρθει με την επιτυχία όλης της ομάδας. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X