ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαϊδης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Πάφου στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Πάφο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαϊδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόσληψη του Βέσκο Μιχαϊλοβιτς: «Η συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η απόφαση λήφθηκε με βάση κάποια κριτήρια. Με τον κ. Μιχαιλοβιτς θα συνεργαστούμε μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου. Σημαντική παράμετρο έπαιξε το οικονομικό. Η απόφαση λήφθηκε το Σάββατο το απόγευμα με μόνο γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού. Είναι υπό τα δεδομένα η καλύτερη λύση που θα μπορούσαμε να κάνουμε. »

Για τις προθέσεις της διοίκησης: «Η χρονική θητεία της διοίκησης είναι δυο έτη. Η διοίκηση εκλέγηκε τον Νοέμβριο του 2016. Το ορθότερο είναι να πάμε τον Μάιο σε Γενική Συνέλευση. Δεν θέλαμε να δεσμεύσουμε το σωματείο για οτιδήποτε θα ακολουθήσει μετά τον Μάιο».

Για το κρίσιμο ματς με την Πάφο: «Το μόνο φως στο τούνελ θα ήταν ένα τρίποντο την Κυριακή με την Πάφο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλουμε τον κόσμο πλάι στην ομάδα να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Το παιχνίδι αυτή της Κυριακής είναι ίσως από τα σημαντικότερα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X