ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαϊδης: «Πάμε για κέρδος στο Παπαδόπουλος»

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας στους 95.0

Ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαϊδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το παιχνίδί με την Ανόρθωση, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και για την πιθανή ενίσχυση τον Γενάρη.

Αναλυτικά τι δήλωσε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» και στον Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Η Aνόρθωση κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, είναι στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς και βγάζει μια γεμάτη εικόνα αγωνιστικά. Η αποστολή μας μόνο εύκολη δεν θα είναι. Πάμε σε μια πολύ καυτή έδρα μ' ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Εμείς επιδιώκουμε το βαθμολογικό κέρδος σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. Με Απόλλων και Ομόνοια πήραμε κέρδος, ενώ με την ΑΕΚ η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία. Στα παιχνίδια με τους μεγάλους ο Ολυμπιακός, έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, πήρε βαθμολογικό κέρδος και θα πάμε και στη Λάρνακα γι’ αυτό. Πάμε στη Λάρνακα για μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να έχουμε και βαθμολογικό κέρδος»

Για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και το ρόστερ: «Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και μ’ αυτή τη λογική κατεβαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουν ήδη ξεκινήσει κάποια προβλήματα τραυματισμών που αφήνουν μεγάλα κενά στην ομάδα, το ρόστερ μας είναι πολύ μικρό και οι μικροί που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους πιο έμπειρους θα χρειαστούν χρόνο στα δεδομένα της πρώτης κατηγορίας για να βγάλουν την καλύτερη δυνατή εικόνα. Θα χρειαστούν αγώνες.»

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Έχουμε την μόνιμη απουσία του Τσιακλή, ο Σαμάρας έχει ένα τράβηγμα και πολύ πιθανόν να απουσιάσει, ενώ ο Κάστρο μάλλον θα είναι και αυτός εκτός, παρά του ότι έχει επανέλθει στις προπονήσεις. Εκτός θα είναι και ο Καπαρτής, ο οποίος έσπασε το χέρι του στη χθεσινή προπόνηση και θα απουσιάσει για 3-4 βδομάδες και μπαίνει σήμερα χειρουργείο. Είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι.»

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Με την ΑΕΛ αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ανδρέου, ο οποίος είναι 17 χρονών και έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Με την Σαλαμίνα αγωνίστηκε και έκανε ντεμπούτο ο Νικόλας Μενελάου που αγωνιζόταν στον χώρο του κέντρου και είναι στα 18, ενώ στα «φτερά» έχουμε τους Πεχλιβάνη και Παχίπη που είναι 20. Ο βασικός μας κεντρικός αμυντικός είναι ο Σωτηρίου που είναι στα 20 του. Υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας από τους φίλους μας ότι, καθώς η ομάδα μας είναι «φυτώριο» ποδοσφαιριστών και είναι θετικό. Υπάρχει η αισιοδοξία πως αυτοί οι παίκτες θα στελεχώσουν την ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Τα προηγούμενα χρόνια οι ακαδημίες κράτησαν τον Ολυμπιακό στη ζωή.»

Για το θέμα των προσθαφαιρέσεων: «Γίνονται αρκετές ενέργειες στο θέμα ενίσχυσης από διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο όταν έχουμε υπογραφές. Όσον αφορά για παίκτες που είναι στο ρόστερ μας, εάν έρθουν προτάσεις, θα εξεταστούν,  θα δούμε τα δεδομένα και θα αποφασίσουμε. Εάν είναι αναγκαίος ο ποδοσφαιριστής για μας και σε θέση όπου δεν έχουμε το βάθος πολύ πιθανόν να μην πωληθεί. Εάν είναι σε θέση όπου έχουμε και άλλους ποδοσφαιριστές και εάν η προσφορά ικανοποιεί το σωματείο δεν είμαστε αρνητικοί σε παραχώρηση ποδοσφαιριστή μας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X