ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαΐδης: «Νίκη που μας δίνει μικρές ελπίδες» (Ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης

Ο Ολυμπιακός φώναξε παρών στις πιο σημαντικές εξετάσεις και σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η τριάρα επί της Πάφου αυξάνει τις ελπίδες για παραμονή, όχι σε μεγάλο βαθμό, όμως τις αυξάνει. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι θετικό. Είναι μια νίκη που μας δίνει μικρές ελπίδες όχι μεγάλες. Το σκορ το θεωρώ πλασματικό μιας και ήταν πολλές οι περιπτώσεις που η αντίπαλη ομάδα είχε την πρωτοβουλία, όμως οι παίκτες μας έδειξαν δίψα για τη νίκη. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα, όμως θα το παλέψουμε μέχρι τέλους»

Για τις δηλώσεις του Βέσκο ως προς τη δουλειά του Χρύση Μιχαήλ: «Ο Χρύσης έχει συνδέσει το όνομα του και με τις θετικές εικόνες και με τις επιτυχίες. Για να έβγαζε την εικόνα αυτή ο Ολυμπιακός κάτι ήταν σωστό, γι’ αυτό και δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Κρίθηκε σωστό και απ’ τις δυο πλευρές να συνεχίσουμε χωριστά. Η ομάδα είναι καλά δουλεμένη και αγωνιστικά και από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ελπίζουμε με την αλλαγή της ψυχολογίας να αλλάξουν κάποια πράγματα»

Για το γεγονός πως ο επόμενος αγώνας είναι Μεγάλη Πέμπτη: «Είναι πρόβλημα αυτό και εγώ σίγουρα ως οικογενειάρχης θα ήθελα να πάρω τα παιδιά μου στην εκκλησία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όμως δεν είναι ευθύνη μόνο της ΚΟΠ. Είναι και τα τηλεοπτικά ένα σημαντικό κομμάτι»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είχαμε ένα τραυματισμό του Παχίπη. Κτύπησε στο κεφάλι και θα δούμε αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X