ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαΐδης: «Μπορεί να είναι η ίδια διοίκηση, μπορεί να αλλάξει...»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας, στον προγραμματισμό αλλά στο μέλλον των μαυροπρασίνων.

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από τον Ερμή: «Εκ των πραγμάτων το θέμα της παραμονής δεν εξαρτάται από εμάς. Τα παιδιά προσπάθησαν, το πάλεψαν αλλά μετά έμειναν από δυνάμεις. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δεν δείξαμε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Θα δούμε τις επόμενες μέρες, και οι επόμενες εβδομάδες είναι εβδομάδες αποφάσεων για το πως θα πορευτεί η ομάδα. Θα επιδιώξουμε η παραμονή μας στην 2η κατηγορία να είναι σύντομη και θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη».

Για τον προγραμματισμό: «Είναι νωρίς ακόμα. Δεν έχουν αρχίσει ακόμα τέτοιες συζητήσεις. Θα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και διοικητικά. Είναι μια μεταβατική περίοδος και μετά θα μπορούμε να πούμε κάποια πράγματα. Αν υποβιβαστούμε, το πλάνο μας δεν θεωρούμε πως θα επηρεαστεί. Ο κορμός θα είναι εκεί, τα παιδιά δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμός στην 2η κατηγορία και μια καλή πορεία στην πρώτη. Μπορεί να είναι η ίδια διοίκηση, μπορεί να αλλάξει, θα δείξει στις επόμενες μέρες».

Για τον ερχόμενο αγώνα κόντρα στην Δόξα: «Ενόψει του αγώνα με την Δόξα θα είμαστε κομπλέ. Η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης. Είναι το τελευταίο μας χαρτί, αν και το έχουμε πει πολλές φορές. Με την ίδια πειθαρχία και αξιοπρέπεια να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας. Δεν μπορώ να ξέρω την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά θα παραταχθούμε με σοβαρότητα και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Οι παίχτες προσπάθησαν, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, έκαναν ένα μικρό θαύμα φέτος. Αυτό δίνει την προοπτική για την συνέχεια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κερδίσαμε τον φίλαθλο κόσμο, κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε. Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι θα είμαστε στην 2η κατηγορία όμως θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε».

Το τελικό του σχόλιο: «Τουλάχιστον στην δεύτερη φάση με τη Σαλαμίνα και την Αλκή που η ομάδα έπρεπε να πάρει το τρίποντο και δεν το πήραμε για πολλούς λόγους. Αν τα κερδίζαμε τότε θα είχαμε το δικαίωμα να μιλούμε για εξωγηπεδικούς παράγοντες. Τα αποτελέσματα δεν μας ευνόησαν, άρα θεωρούμε ότι η δυναμική του φετινού Ολυμπιακού ήταν μέχρι εκεί. Ξανακτίζουμε για του χρόνου την ομάδα, για να τον ξαναφέρουμε στην πρώτη κατηγορία».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X