ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαϊδης: «Κρατάμε τα θετικά και βλέπουμε Σαλαμίνα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαϊδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Το βάθος του δικού μας του ρόστερ δεν ευνοεί τη συμμετοχή της ομάδας σε εμβόλιμες αγωνιστικές. Χθες είχαμε αρκετά νεαρά παιδιά στην ενδεκάδα. Τα παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους θα έχουν τις παραστάσεις που θα τους βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια. Χθες είχαμε το ντεμπούτο δυο νέων παιδιών, του Παναγιώτη Ανδρέου και του Κωνσταντίνου Αυλωνίτη. Ήδη έχουμε καθιερώσει τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου στην ομάδα. Κρατάμε τα θετικά από το χθεσινό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Η ομάδα προσηλώνεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα υπάρξουν κάποιες επιστροφές στην ενδεκάδα. Θα πάμε για να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:

«Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια και σίγουρα δεν έχουμε φτάσει το στόχο με τους 10 βαθμούς. Η ομάδα κέρδισε αυτούς τους βαθμούς με την καλή της αγωνιστική παρουσία. Πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουάριου. Θα ενισχύσουμε την ομάδα στις θέσεις που υπάρχει ανάγκη για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο μόνιμος απών είναι ο Άγγελος Τσιακλής. Για το παιχνίδι της Κυριακής ενδεχομένως θα απουσιάσει και ο Κάστρο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Χρύση Μιχαήλ».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση