ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φωκαϊδης: «Κομμάτι της ιστορίας μας ως τόπος ο Ολυμπιακός»

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ είναι προ των πυλών και στα στρατόπεδο του Ολυμπιακού προτετοιμάζονται κατάλληλα

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ είναι προ των πυλών και στα στρατόπεδο του Ολυμπιακού προτετοιμάζονται κατάλληλα. Στόχος βέβαια είναι να κοντράρουν τους πρωταθλητές και γιατί όχι να έχουν και βαθμολογικό κέρδος. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το ότι ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Είχαμε αγωνιστεί κόντρα στην Ρεάλ το 69’ και ήταν η πρώτη Κυπριακή ομάδα που έπαιξε κόντρα στους Μαδριλένους. Βέβαια χάσαμε με 6-1 και είχαν γίνει και τα δυο παιχνίδια στην Ισπανία. Ενώ στο tour του γηπέδου μπορεί να βρει κανείς και το έμβλημα του Ολυμπιακού. Είναι κομμάτι της ιστορίας μας ο Ολυμπιακός, τόσο αθλητικά όσο και στον απελευθερωτικό αγώνα της πατρίδας μας. Είναι γι’ αυτό που στηρίζουμε τόσο ένθερμα τον σύλλογο και την προσπάθεια»

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Η δυναμική των ομάδων καθορίζεται από τον προϋπολογισμό των ομάδων. Εμάς είναι 300 χιλιάδες και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με 11-12 εκατομμύρια. Άρα εκ των πραγμάτων υπάρχει φαβορί. Όμως αποδείξαμε πως μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό βγήκε σε πολλά παιχνίδια και με μεγάλους αντιπάλους. Αυτό που μας διακρίνει είναι πως είμαστε ομάδα. Υπάρχει η σωστή λειτουργία με αλληλοκαλύψεις και ομοιογένεια. Κρατάμε τα θετικά της δικής μας ομάδας και ευελπιστούμε πως θα υπάρχει κέρδος στον αγώνα»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Καπαρτής δεν προλαβαίνει τον αγώνα καθώς ακόμη το χέρι του είναι σε νάρθηκα. Θα επιστρέψει με την Δόξα. Κατά τα άλλα πλην του μόνιμου απόντα Τσιακλή, όλοι οι άλλοι θα είναι στη διάθεση του προπονητή»

Για το μικρό ρόστερ και τη διαχείριση: «Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ στην ίδια κατάσταση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τραυματισμό, που είναι στο όριο των καρτών αλλά και καταπονημένοι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ρισκάρουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών μας. Τονίζω όμως πως δεν θα γίνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια»

Για τις μεταγραφές: «Ο στόχος της διοίκησης είναι η ενίσχυση, και σε συνεργασία με τον προπονητή δουλεύουμε στον προγραμματισμό και όταν υπάρχει κάτι θα ανακοινωθεί»

Για τα οικονομικά: «Το 2014 όταν είχαμε μπει στη διοίκηση του Ολυμπιακού συζητούσαμε αν θα βάλουμε λουκέτο ή όχι. Το 2014 αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη γαλάζια φανέλα καθώς σύμφωνα με το καταστατικό αυτή είναι η φανέλα που θα βάζαμε όταν θα επιτευχθεί ο στόχος της ένωσης με την Ελλάδα. Το κάναμε καθώς πιστεύαμε πως μπορεί να μην παίζαμε άλλο. Τελικά αυτό άλλαξε και τα καταφέραμε και είμαστε εδώ. Ο στόχος για πλήρη απαλλαγή από τα οικονομικά προβλήματα είναι εκεί ακόμη και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Το ποσό που οφείλεται στους παλιούς ποδοσφαιριστές είναι διακανονισμένο. Και το καλοκαίρι αναμένεται το ποσό αυτό να είναι κοντά στις 100 χιλιάδες. Όλοι δούλεψαν σκληρά και συνεχίζουμε τη δουλειά αυτή»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X