ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζει όπως είναι (αποφάσεις Γ.Σ.)

Δελτίο τύπου για τη γενική συνέλευση του σωματείου εξέδωσε ο Ολυμπιακός, μέσω της οποίας ενημερώνει για το γεγονός πως θα παίξει στην πρώτη κατηγορία με το ρόστερ που του έδωσε την άνοδο ελέω της απόφασης της FIFA.

 

Αναλυτικά:

 

«Πραγματοποιήθηκε στις 30/05/2017 η τακτική ενημερωτική γενική συνέλευση του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Στη συνέλευση ο πρόεδρος του σωματείου κ. Κώστας Σεραφείμ προχώρησε σε αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό για την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο.

 

Σύμφωνα με τον κ. Σεραφείμ, η αγωνιστική περίοδος 2016-17 θεωρείται ως πετυχημένη, καθότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κατάφερε μετά από 4 χρόνια να επανέλθει στην Α Κατηγορία, έχοντας παράλληλα καταφέρει την αποπληρωμή σημαντικού μέρους των οφειλομένων του.

 

Επίσης ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το σωματείο μας έχει ικανοποιήσει τα κριτήρια Μαρτίου 2017, με αποτέλεσμα να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α Κατηγορίας χωρίς οποιαδήποτε ποινή. Ο κ. Σεραφείμ ενημέρωσε επίσης τα μέλη του σωματείου για τον αγωνιστικό και οικονομικό προγραμματισμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, ο οποίος θα πορευθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Χρύση Μιχαήλ στον πάγκο του, θα είναι η παραμονή στην Α Κατηγορία. Με δεδομένη την απόφαση της FIFA για απαγόρευση μεταγραφών στο σωματείο μας την επόμενη μεταγραφική περίοδο, το σωματείο μας θα διατηρήσει το υφιστάμενο αγωνιστικό ρόστερ.

 

Το ΔΣ παράλληλα θα έχει ως κύριο στόχο την οικονομική εξυγίανση του σωματείου με την τακτοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των οφειλομένων και τον καταρτισμό ενός βιώσιμου προϋπολογισμού. Στη συνέλευση παρουσιάστηκαν επίσης στα παρευρισκόμενα μέλη οικονομικές καταστάσεις της απελθούσας περιόδου.

 

Στη συνέλευση επικράτησε κλίμα ευφορίας και ενότητας και τα μέλη τα οποία ήταν παρόντα δήλωσαν την ετοιμότητά τους να στηρίξουν το σωματείου την επόμενη αγωνιστική περίοδο ποικιλοτρόπως για επίτευξη των στόχων του».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X