ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όλοι μαζί στο πανηγύρι της ανόδου»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ, τοποθετείται με γραπτή δήλωση και καλεί τον κόσμο να κατακλείσει το Μακάρειο στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Παρεκκλησιά.

Αναλυτικά:

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτό το Σάββατο η καρδιά του Ολυμπιακού αρχίζει να κτυπά στους κανονικούς της ρυθμούς. Όλοι μας έχουμε κάθε δικαίωμα να αισθανόμαστε περήφανοι. Επειδή η καρδιά του Ολυμπιακού Λευκωσίας κτυπά με τη δική μας καρδιά. Είναι κυρίως η δική μας καρδιά που τον βοήθησε ν’ αντέξει στα τέσσερα δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν. Είναι αυτή η καρδιά και ο όρκος αιώνιας πίστης στον μαυροπράσινο θρύλο που μας οδηγούν μαζικά αυτό το Σάββατο στο Μακάρειο για να κερδίσουμε το παιγνίδι με την Παρεκκλησιά και να πανηγυρίσουμε την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτό το Σάββατο, δικαιωματικά μας ανήκει. Για μας θα είναι μια μεγάλη γιορτή από την οποία δεν πρέπει κανείς να λείψει. Αυτή η μέρα ανήκει σε σας και σε όλους όσοι πολέμησαν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν εν ζωή τον ιστορικό Ολυμπιακό μας. Σήμερα, το κάθε ευρώ που βγήκε από την τσέπη του Ολυμπιακού και του φίλου του αποδεικνύεται μια μεγάλη επιτυχής επένδυση, αφού εξαργυρώνεται με το ποδοσφαιρικό θαύμα της ανόδου. Μας είπαν ξοφλημένους και ορθοποδήσαμε, μας είπαν διαλυμένους και ανασυγκροτηθήκαμε, μας χαρακτήρισαν ετοιμοθάνατους και αναστηθήκαμε. Και να, σήμερα είμαστε εδώ, σε πεδίον δόξης λαμπρόν.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Τα τέσσερα πέτρινα χρόνια στη Β΄Κατηγορία όχι μόνο δεν μας γονάτισαν, αλλά τουναντίον μας συσπείρωσαν. Ήταν μια ευκαιρία να αποδείξουμε όλοι στην πράξη ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ιδέα στην οποία ορκιστήκαμε αιώνια πίστη και με αυτήν θα πορευτούμε σε όλη μας τη ζωή. Υπομείναμε τις ποδοσφαιρικές κακουχίες και αδικίες, άλλοτε δακρύζοντας και άλλοτε πεισμώνοντας ακόμη περισσότερο. Κρατήσαμε μαζί μας τα παιδιά μας και συνεχίσαμε να αναδεικνύουμε παίκτες από τα σπλάχνα μας. Στείλαμε το μήνυμα ότι ο Προμαχώνας είναι γεμάτος από παιδιά που μπορούν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό ανά πάσα στιγμή.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτό το Σάββατο ασφαλώς έχουμε δικαίωμα στο πανηγύρι όμως για να γίνει αυτό, το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί. Ας σταθούμε για τελευταία φορά φέτος στην έδρα μας δίπλα στους παίκτες μας και την τεχνική μας ηγεσία και ας τους σπρώξουμε στη νίκη. Ενενήντα λεπτά θα μας χωρίζουν από τους πανηγυρισμούς. 90 λεπτά που ισοδυναμούν με μια Κατηγορία. Σε αυτά τα 90 λεπτά παίκτες και κερκίδα αγωνίζονται με πάθος για την πολυπόθητη νίκη. Η μέρα αυτή ανήκει σε μας, αλλά και στους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας: τους παίκτες. Ας σταθούμε για 90 λεπτά δίπλα τους, ώστε μαζί τους να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή τη λαμπρή μέρα. Το αξίζουν.

Φίλοι του ποδοσφαίρου,
Αυτό το Σάββατο ο Ολυμπιακός ανοίγει τις αγκάλες του και περιμένει τον κάθε αγνό φίλαθλο, ανεξαρτήτως σωματειακής προτίμησης, που εκτιμά την Ιστορία και τις Ιδέες του, να βρεθεί στο Μακάρειο και να δείξει τη στήριξή του για συνέχιση της παρουσίας του ιστορικού Τακτακαλά στους αθλητικούς και εθνικούς αγώνες του τόπου μας. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός γράφει Ιστορία. Ας είμαστε όλοι εκεί να βάλει ο καθένας τη δική του υπογραφή σε αυτή τη νέα χρυσή σελίδα. Το Σάββατο πληρώνουμε όλοι εισιτήριο ενισχύοντας την ομάδα μας. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός επιτρέφει στο Βασίλειό του.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X