ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πεισμωμένοι για το στόχο»

24sports team

info@24sports.com.cy

O προπονητής του Ολυμπιακού Χρύσης Μιχαήλ μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Πρωτάθλημα β’ κατηγορίας :«Ανταγωνιστικό είναι φέτος το πρωτάθλημα β’ κατηγορίας. Η διαφορά με την περσινή χρονιά είναι ότι δεν ξεκαθάρισαν αυτοί που θα πέσουν».

Στόχος:« Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με πλην τρεις βαθμούς πλην πέρυσι. Θέλαμε ένα βαθμό σε συγκεκριμένο ματς αλλά έγιναν πράγματα κα θάματα και μετά πέρασε στο θέμα στο ντούκου, και παραξενεύτηκα. Φέτος δεν έγινε το ιδανικό ξεκίνημα. Έγιναν αλλαγές. Και σε επίπεδο διοίκησης αλλά και ότι αφορά εμένα. Είχαμε δυσκολίες, αλλά με συλλογική προσπάθεια η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει. Είμαστε όλοι πεισμωμένοι για να καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που η ομάδα ανήκει».

Κύπελλο:«Το ρόστερ μας υστερεί σε σχέση με τις ομάδες Α κατηγορίας. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο στους αγώνες με τη Δόξα Τα παιχνίδια αυτά θα πρέπει να τα απολαύσουμε γιατί στο πρωτάθλημα έχουμε πίεση».

Α’ κατηγορία: «Υπάρχει έντονος συναγωνισμός. Στα μπαράζ θα δούμε ωραία παιχνίδια. Για το σημερινό ματς, το ΑΠΟΕΛ προέρχεται από παιχνίδι που έδωσε πολλές δυνάμεις ενώ ακoλουθεί άλλο και το μυαλό να πηγαίνει κάπως προς τα εκεί. Υπάρχει μεγάλο ρόστερ αλλά θα βγάλει κούραση το ΑΠΟΕΛ σε αντίθεση με την ΑΕΛ που ετοιμάζεται για μέρες για το ματς».

Με Αθλέτικ: «Το ΑΠΟΕΛ μπορεί. Οι επιτυχίες στην Ευρώπη το έχουν βοηθήσει να μην τα παρατά. Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να προκριθεί».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση