ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τελευταίο πριν τρία

Οι αντίπαλοι που όλοι ήθελαν στην κλήρωση του κυπέλλου ήταν ο Ολυμπιακός και η Δόξα αφού θα είχαν σαφέστατα ευκολότερο έργο. Ωστόσο η κληρωτίδα τους έπαιξε άγριο παιχνίδι και έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες.

Είναι μια αναμέτρηση που δεν την βλέπουμε συχνά αν και πρόκειται για παραδοσιακές ομάδες του πρωταθλήματός μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε επίσημο αγώνα ήταν την σεζόν 13/14 και αυτός ήταν για το κύπελλο. Η ομάδα της Κατωκοπιάς τότε στις διπλές αναμετρήσεις επικράτησε με συνολικό σκορ 9-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι δύο αναμετρήσεις έγιναν στις 8 και 15 Ιανουαρίου του 2014.

Αν βέβαια θέλουμε να δούμε πότε οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα τότε πρέπει να πάμε ακόμη πιο πίσω. Ήταν την σεζόν 12/13 που ήταν και η τελευταία του Ολυμπιακού στην μεγάλη κατηγορία. Τότε στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν οι δύο ομάδες έφεραν μια ισοπαλία ενώ η Δόξα νίκησε τον άλλο αγώνα. Συγκεκριμένα ο αγώνας του α’ γύρου έγινε στις 10 Νοεμβρίου του 2012 με την Δόξα να επικρατεί 2-1 εκτός έδρας. Ο αγώνας του β΄ γύρου έγινε στις 27 Φεβρουαρίου του 2013 και έληξε ισόπαλος 1-1.

Ενδιαφέρον λοιπόν αυτό το ζευγάρι του κυπέλλου με αυτόν που θα περάσει να αποκομίζει πολλά θετικά αφού θα κληρωθεί στη συνέχεια με ομάδα που έχει κόσμο και θα μπορεί να πάρει λεφτά από τα εισιτήρια. Βέβαια ο νικητής του ζευγαριού αυτομάτως θα αποτελέσει και τον πιο επιθυμητό αντίπαλο για τα ημιτελικά.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες της σεζόν 12/13 για το πρωτάθλημα και από τον πρώτο αγώνα κυπέλλου. Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι Καλό, Πιέρος Σωτηρίου, Φοφανά, Φερναντές και Πελαγίας. Υπάρχει και μπόνους φωτογραφία με τον Ανδρέα Χριστοδούλου της Ομόνοιας σε διαφορετικό όμως ρόλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X