ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εκεί που ανήκουμε»

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει μεγάλη μάχη για να επιστρέψει στην α’ κατηγορία και όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Πάρης Φωκαϊδης μίλησε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και αρχικά τόνισε:

«Και εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε πεθυμήσει την πρώτη κατηγορία. Τα 4 χρόνια στην Β’ κατηγορία είναι πάρα πολλά. Πέρσι φτάσαμε πολύ κοντά στην άνοδο, αλλά κάποιων συγκυριών και ατυχιών δεν καταφέραμε να βγάλουμε την ομάδα στην α’ κατηγορία. Φέτος ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε και να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Στην α’ κατηγορία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρούμε ότι με την έλευση του Χρύση Μιχαήλ, αλλά και με τις μεταγραφές που έγιναν η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Η ομάδα έγινε ανταγωνιστική και ο Χρύσης έκανε τους παίκτες να πιστεύουν στις ικανότητες τους. Στο οικονομικό κομμάτι, γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, στα τρία χρόνια που είμαι στα διοικητικά και γνωρίζω περισσότερα πράγματα.

Το σωματείο έχει να αποπληρώσει παλιές οφειλές και γενικά, έχει υποχρεώσεις Α’ κατηγορίας και έσοδα της δεύτερης. Χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες, καθώς προσπαθούμε μέσω φίλων του Ολυμπιακού να μαζέψουμε κάποια έσοδα».

Για τις ισοβαθμίες: «Πέρσι δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην κατηγορία λίγο της ισοβαθμίας. Είχαμε και την αφαίρεση των τριών βαθμών. Ο Ολυμπιακός πέρσι είχε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς, αλλά τα καταφέραμε όλων αυτών των προβλημάτων και χάσαμε την άνοδο στην ισοβαθμία με την Δερύνεια. Φέτος, έχουμε όλες τις ισοβαθμίες υπέρ μας και αυτό είναι θετικό».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγάλος. Δεν ξέρω πολλές ομάδες της α’ κατηγορίας που μπορούν να μαζέψουν 5000 κόσμο στο γήπεδο, όπως έκανε πέρσι ο Ολυμπιακός στις 26 του Μάρτη. Μπορεί να μην ήταν όλοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αλλά ήταν φίλοι της ομάδας, που ήθελαν τον Ολυμπιακό στην α’ κατηγορία. Αυτός ο κόσμος αξίζει να βλέπει την ομάδα του στην α’ κατηγορία».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση