ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δίνουμε τη μάχη της υπερηφάνειας»

Δήλωση για το παιχνίδι που έρχεται με την Πάφο κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ. Αγώνας που αποτελεί το τελευταίο χαρτί των «μαυροπράσινων» για την προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Φίλοι Ολυμπιακοί,

Κατ’ αρχήν, ως διοίκηση οφείλουμε σήμερα να απολογηθούμε για την κακή εμφάνιση στο παιχνίδι της Παρεκκλησιάς, που έφερε την ήττα. Μπορεί να υπήρξαν και άλλοι εξωγενείς παράγοντες που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποκρύβουμε την αλήθεια. Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, η ομάδα μας έκανε, αν όχι το χειρότερο, ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα, είναι δικαιολογημένη πέρα για πέρα η όποια  απογοήτευση, κυρίως  εσάς των 200 οπαδών που δώσατε το παρόν σας στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς και συμπαρασταθήκατε στην ομάδα. Όπως πολλές φορές επισημάναμε και το ξαναλέμε και τώρα, ο στόχος είναι να πάμε στην μεταγραφική περίοδο και να είμαστε σε θέση βολής από την τριάδα. Παρά την ήττα μας,  ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Τα ντέρμπι που γίνονται κάθε αγωνιστική μπορεί να διαμορφώσουν πολύ εύκολα το σημερινό  σκηνικό και να μας φέρουν στην πολυπόθητη τριάδα της ανόδου.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Πάφο, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δίνει έναν από τους τελικούς που ακολουθούν και διαρκούν μέχρι το τέλος  του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μας, συνειδητοποιώντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού, υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τα πάντα στο γήπεδο για τη νίκη. Εμείς σφίγγουμε τα δόντια, καταπίνουμε την πικρία και την απογοήτευση της περασμένη εβδομάδας και δίνουμε για άλλη μια φορά τη μάχη της κερκίδας. Αυτό το Σάββατο στέλλουμε ξανά το μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η φυγομαχία. Δίνουμε το παρόν μας και επιβεβαιώνουμε ότι στο δικό μας στρατόπεδο δεν έχουμε λιποτάκτες. Θα δώσουμε ξανά το κομμάτι της μάχης που μας αναλογεί. Όπως πάντα, προσβλέποντας  στη νίκη του γοήτρου, της υπερηφάνειας και του δικαιώματος στην ελπίδα της ανόδου.

Φίλε του Ολυμπιακού Λευκωσίας,

Η ομάδα μας  αυτό το Σάββατο, μας έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη, όμως ο πόλεμος συνεχίζεται. Κρατάμε το οχυρό και δεν καταθέτουμε τα όπλα. Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε. Γιατί μας ενώνουν πολλά και ιερά και όσια. Μια ζωή φάγαμε τις πίκρες, με το κουταλάκι σε φτωχά και πέτρινα χρόνια και δεν γονατίσαμε. Κτυπούσαμε και στεκόμασταν όρθιοι. Μάθαμε να βιώνουμε τη στεναχώρια και να την κάνουμε Ιστορία. Μάθαμε να βάζουμε δίπλα στο «νυν υπέρ  πάντων η πατρίς» και το «νυν υπέρ πάντων ο Ολυμπιακός  Λευκωσίας».

Εμείς αυτό το Σάββατο δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα στο γήπεδο. Θα είμαστε ξανά εκεί.

Κώστας Σεραφείμ

Πρόεδρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X