ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Προσγειωμένα και ψυχωμένα για ακόμη πιο ψηλά»

Το καθιερωμένο μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Σεραφείμ, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού Λευκωσίας,
Η μεγάλη νίκη μας την περασμένη εβδομάδα στην Χλώρακα επί του τοπικού Ακρίτα μας έφερε και πάλι - όπως είχαμε προβλέψει - πιο κοντά στην πρώτη τριάδα που θα ανέβει στην Α΄ Κατηγορία. Η χαρά μας όμως, δεν περιορίζεται στους τρεις βαθμούς της νίκης. Είναι και η εικόνα της θέλησης όλων μας, να θυσιάσουμε και χρόνο και χρήμα για βρισκόμαστε δίπλα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Σε αυτή τη θέληση εντάσσεται και η αισθητή παρουσία των οπαδών μας στη Χλώρακα. Παρά τη μακρινή απόσταση και το οικονομικό κόστος βρέθηκαν εκεί δίνοντας εκ νέου το μήνυμα ότι όταν αγωνίζεσαι για ιδέες και ιδανικά – που ο Ολυμπιακός ξεχειλίζει μέσα από την Ιστορία του- τότε, ούτε το κόστος ούτε ο χρόνος μπορεί να σε σταματήσουν. Επίσης, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αποτελεί μια μεγάλη ποδοσφαιρομάνα της Κύπρου που αναδεικνύει μέσα από τις ακαδημίες του ταλέντα που στη συνέχεια, όταν κληθούν στην πρώτη ομάδα, είναι εκεί και αποτελούν σταθερές σε αξίες λύσεις. Ευχάριστο γεγονός αποτελεί ακόμη το γεγονός ότι στην αποστολή απέναντι στην ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, θα βρίσκεται και για πρώτη φορά φέτος, ο Ευγένιος Αντωνίου που αναμένεται να αποτελέσει μια νέα πολύτιμη «μεταγραφή» στην ομάδα μας.

Από πλευράς οικονομικού συνεχίζεται ασταμάτητα η υπεράνθρωπη προσπάθεια για απάμβλυνση του οικονομικού προβλήματος που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια την ομάδα μας. Έγιναν και την περασμένη εβδομάδα πολλά, πληρώθηκαν αρκετές οφειλές, πλην όμως ο κίνδυνος ελλοχεύει. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει φως στην άκρη της σήραγγας, το οποίο δημιουργήσαμε όλοι συλλογικά. Όμως έχουμε ακόμη αρκετή απόσταση για να καλύψουμε μέχρι να βγούμε έξω από αυτή και να μπούμε στη φωτεινή λεωφόρο που οδηγεί στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας.

Φίλε του Ολυμπιακού Λευκωσίας,
Αυτό το Σάββατο συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε στη Χλώρακα. Έχοντας απέναντί μας την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς προχωράμε προσγειωμένα στον στόχο μας, δηλαδή μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου να είμαστε στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στα σαλόνια της Α Κατηγορίας. Αυτό το Σάββατο θα είμαστε και πάλι εκεί για τον γνωστό πλέον ρόλο, αυτόν που διαδραματίζουμε  συνειδητά πάντοτε, αυτόν που μας κρατά εδώ στις ρίζες μας. Για ακόμη μια φορά, όταν θα περνάς την είσοδο του Μακαρείου άκουσε τη φωνή της συνείδησής σου. Δώσε έστω και τη μικρότερη εισφορά για να μπορείς να αισθάνεσαι διπλά περήφανος ότι επιτέλεσες με το παραπάνω το καθήκον σου.

Ραντεβού και πάλι εκεί, για να γράψουμε μαζί με τους παίκτες και την τεχνική μας ηγεσία ακόμη μια σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μαζί, ενωμένοι, προσηλωμένοι στις αξίες μας για να προχωράμε μόνο μπροστά.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση