ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νικολαΐδης: «Δεν γίνεται αυτό για να διπλασιάσουμε τις τιμές»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» μίλησε ο Διευθυντής πωλήσεων της PrimeTel...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Pressing» μίλησε ο Διευθυντής πωλήσεων της PrimeTel, Βασίλης Νικολαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην συμφωνία με την Cablenet (πατήστε εδώ για περισσότερα).

Το αρχικό του σχόλιο: «Υπάρχει μια πληθώρα μηνυμάτων, ευχαρίστησης. Ήρθε η ώρα να υπάρξει μια ευκολία για τον Κύπριο των καταναλωτών να μπορεί να έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα. Στην φιλοσοφία μας ήταν πολλά χρόνια, το θέλαμε να γίνει σε κάποια στιγμή. Βρήκαμε ένα συνδρομητή που μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Τα βρήκαμε και διευκολύνουν τον Κύπριο καταναλωτή από την μεθεπόμενη σεζόν (σ.σ. 2019-20). Μόνο θετικά μπορεί να το δει κάποιος. Ακόμα και σε δημοσιεύματα να ανατρέξουμε, βλέπουμε ότι θέλαμε να γίνει. Είναι μικρή χώρα για να υπάρχουν πολλές πλατφόρμες. Ο CEO της PrimeTel ήταν πολύ θετικός και ήρθε η συμφωνία με την Cablenet».

Για το οικονομικό: «Είναι νωρίς ακόμα. Η φιλοσοφία των τιμών μας είναι γνωστές, δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο. Όμως δεν γίνεται αυτό για να διπλασιάσουμε τις τιμές. Ο σκοπός είναι με μια συνδρομή να μπορεί να βλέπει διαφορετικά κανάλια. Όπως τώρα μπορεί να δει την Nova στην PrimeTel, έτσι θα γίνει και στο μέλλον. Θα ανακοινωθούν οι τιμές αλλά πρώτα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου».

Αν θα αφορά μόνο αθλητικά κανάλια: «Ναι είναι μόνο για τα αθλητικά».

Και κατέληξε: «Νομίζω πως άλλαξε το τηλεοπτικό πεδίο. Πάντα προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε το τηλεοπτικό μας περιεχόμενο. Θα ενημερωθούν οι άνθρωποι του Τύπου και έπειτα ο κόσμος».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X