ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θουκυδίδης: «Συνεχίζουμε με τον υφιστάμενο προϋπολογισμό εκτός κι αν…»

Όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας. Ο Θουκής Θουκυδίδης αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση του σωματείου, στα οικονομικά δεδομένα αλλά και στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αν ανανεώθηκε η εντολή για να παραμείνει στην προεδρία: «Δεν χρειαζόταν εντολή. Το παρόν Δ.Σ. εκλέγηκε πέρσι για δύο χρόνια. Χθες έγινε μια Γενική Συνέλευση που θεωρήσαμε πως έπρεπε να γίνει. Ενημερώσαμε πως θα κλείσει η σεζόν οικονομικά και τι στόχους θα θέσουμε για τη νέα. Πρέπει να πω πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση, πολλής κόσμος απουσίαζε και αυτό δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Αυτές οι συχνές επικλήσεις του φόρτου εργασίας, είναι μια μορφή δικαιολογίας. Καταθέσαμε τους απολογισμούς μας, θέσαμε και κάποια οικονομικά δεδομένα. Είπαμε πως θα είναι δύσκολη η νέα σεζόν, θέσαμε και κάποιους προβληματισμούς».

Για τον προϋπολογισμός: «Ο υφιστάμενος εγκρίθηκε χθες. Μια εισήγηση ήταν η δημιουργία εξωδιοικητικών παραγόντων που θα έχει ως στόχο να βρει νέους πόρους. Αν και εφόσον έρθουν αυτοί οι πόροι θα μπουν στον προϋπολογισμό. Αλλιώς δεν θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός. Οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα έρθουν κοντά, να δούμε πως προχωρούμε, αλλιώς το παρόν Δ.Σ. αν θα συνεχίσει να είναι εκεί, δεν θα κάνει ανοίγματα πέρα από αυτά που μπορεί για να μην δημιουργηθούν προβλήματα».

Για το χρέος: «Υπάρχουν τρία μέρη. Σε τραπεζικά ιδρύματα έχουμε αναδιαρθρώσει κάποια δάνεια, και δεν θα επηρεάζει την ταμειακή ροή του σωματείου. Αυτό που μπήκε προχθές είναι ότι τα σωματεία πλέον πρέπει να αποπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας βάσει κάποιες συμφωνίας που έχει γίνει με το κράτος και αυτό επηρεάζει την ταμειακή ροή μας. Ένα σημαντικό ποσό θα πηγαίνει στο ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, κοινωνικές ασφαλίσεις κτλπ. Άρα τα έσοδα επηρεάζονται κατά κάποιο τρόπο».

Αν δεν θα συνεχίσει το Δ.Σ.: «Αν δεν έρθουν όλοι κοντά, να τα βρούμε οικονομικά, θα πάμε με ένα προϋπολογισμό που δεν θα έχει στην πυξίδα την επιτυχία. Δεν το λέω για εκβιασμό ή προειδοποίηση, είναι η σκληρή πραγματικότητα. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια».

Για τα αγωνιστικά: «Ο στόχος της δεν είναι άλλος από την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Τίποτα περισσότερο. Υπάρχουν 12 ομάδες, οι 6 του πρώτου γκρουπ. Μετά μένουν 4-5 ομάδες με τον προϋπολογισμό της Νέας Σαλαμίνας που θα παλέψουν για την παραμονή. Δεν μπορούν αν περιμένουν ανοίγματα και να μην συμμετέχουν αλλά να κριτικάρουν. Αυτή είναι η θέση μας».

Για τον προγραμματισμό: «Νέοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κλείσει. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής κάνουν κάποιες προεργασίες. Θα κάτσουμε μαζί να δούμε που στεκόμαστε, τι έχουν βρει στο ταξίδι που πήγαν. Υπάρχουν εκκρεμότητες, με τους δανεικούς αν θα συνεχίσουμε. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν αλλά δεν μας πιέζει ο χρόνος».

Για τα έργα στο «Αμμόχωστος»: «Πλήρης ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου γιατί δεν έχει αλλαχτεί το υπόστρωμα του γηπέδου τα τελεύεται 10 χρόνια. Είμαστε σε εξέλιξη, προχωρούν τα έργα και με την έναρξη της σεζόν ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Θα γίνουν αλλαγές και στην τουαλέτες κτλπ, αλλά και στο προπονητικό μας κέντρο».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X