ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θουκυδίδης: «Εγκρίθηκε η αποπληρωμή των δανείων σε 10 χρόνια»

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας. Ο Θουκής Θουκυδίδης αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέλευση της διοίκησης με τα μέλη της ομάδας, τον προϋπολογισμό, αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να διευθετήσει την εγγραφή στο Μητρώο Φιλάθλων, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Για τη χθεσινή συνέλευση: «Περίπου 60 άτομα έδωσαν το παρών τους. δεν ήταν γενική συνέλευση που ασχολήθηκε με τρέχον θέματα. Ήταν γενική συνέλευση που έγινε για συγκεκριμένο λόγο. Η Νέα Σαλαμίνα είχε συνεργασία με ιδρύματα, και έγιναν διευθετήσεις για αποπληρωμή των δανείων. Αυτό έχει γίνει κατορθωτό, για την αναδιάρθρωση των δανείων. Πως θα πληρώνονται αυτά τα δάνεια και ζητήσαμε έγκριση αλλά και διασφάλιση για αυτή την αποπληρωμή, να μην υπάρχει άλλη αλλαγή ώστε να είμαστε σίγουροι πως αυτά τα δάνεια θα ξοφληθούν σε 10 χρόνια. Πήραμε την έγκριση. Ταυτόχρονα ενημερώσαμε και για άλλα θέματα».

Για την φετινή αγωνιστική περίοδο και τις οικονομικές δυσκολίες: «Η Νέα Σαλαμίνα μετά την τελευταία αναδιάρθρωση, νιώθουμε πως μπήκαμε σε μια υγιή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι η ρευστότητα. Ο προϋπολογισμός είναι συγκεκριμένος, τα έσοδα όμως δεν είναι σταθερά και τρέχουμε κάθε τέλος του μήνα για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας. Ελπίζουμε με μια καλή παρουσία, να τελειώσει η φετινή σεζόν και αν όλα πάνε καλά, το θέμα ρευστότητας να επιλυθεί».

Για τον προϋπολογισμό: «Ο προϋπολογισμός έχει εγκριθεί από γενική συνέλευση. Πήραμε έγκριση για το ποσό και τον τρόπο που θα καλυφθεί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα και την καλή αρχή κόντρα στην ΕΝΠ, αλλά και τη συνέχεια: «Σίγουρα το ότι περάσαμε το πρώτο παιχνίδι νικηφόρα, αυτό μας χαροποιεί. Μπήκαμε με το δεξί. Ποιοτικά ανεβήκαμε επίπεδο από την περσινή σεζόν. Έχουμε τρία παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες, είναι δύσκολα παιχνίδι. Όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Έχουμε μια παράδοση με την ΑΕΚ, ελπίζουμε να συνεχιστεί. Τα βλέπουμε ένα προς ένα, αλλά νιώθουμε πως πρέπει να έχουμε κάποιο βαθμολογικό κέρδος».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα πενταετούς προσπάθειας. Πέρσι είδαμε την ομάδα να χρησιμοποιεί νεαρούς από τις ακαδημίες. Φέτος αυτοί οι παίχτες είναι εκεί. Ήδη χρησιμοποιήθηκε ο Κωστή. Να είστε σίγουροι πως οι παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν πέρσι, θα τους δούμε και φέτος. Στόχος μας είναι να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Για τον κόσμο: «Ψες πήραμε την απόφαση να σταλεί ενημερωτικό σημείωμα για να πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας τους και τις κάρτες φιλάθλους. Αν έρθουν όλοι τελευταία στιγμή, υπάρχει κίνδυνος το σύστημα να μπλοκαριστεί και κάποιοι θα λένε πως φταίει η Νέα Σαλαμίνα. Να έρθουν έτοιμοι στο γήπεδο. Αν έρθουν 60-70 άτομα να βγάλουν κάρτα φιλάθλου, τότε ναι θα έχουμε πρόβλημα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Πρέπει να πω πως είμαστε λίγο πίσω σε σχέση με πέρσι. Παίζει ρόλο και η κάρτα φιλάθλου. Ελπίζουμε να καλύψουμε τον περσινό αριθμό. Είναι ένα μέτρο που ανεξάρτητα αν θα βοηθήσει ή όχι, η κάρτα φιλάθλου δεν έχει να κάνει με φακέλωμα. Η θέση μας είναι οι φίλοι μας να κάνουν την κάρτα ώστε να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας τους».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X