ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαλαμίνα: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Μιχάλη Πουμπουρή

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Νέα Σαλαμίνα εξέφρασε με συλλυπητήρια ανακοίνωση της, τη θλίψη της για το θάνατο του Μιχάλη Πουμπουρή που απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικίους του Μιχάλη Πουμπουρή, που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 99 χρόνων.

Ο Μιχάλης Πουμπουρής καταγόταν από το Μαραθόβουνο και υπηρέτησε Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου από το 1955 μέχρι το 1988.

Ο Μιχάλης Πουμπουρής ήταν πάντα δίπλα στο Σωματείο μας και το στήριζε με όλες του τις δυνάμεις, ιδιαίτερα στα πρώτα δύσκολα χρόνια της προσφυγιάς.

Πριν από τρία χρόνια τιμήθηκε από το σωματείο μας για την προσφορά του και στη διάρκεια της συνάντησης εξιστόρησε πολλά από τα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς.

«Μετά τον χαλασμό του 1974, κουβαλήσαμε από την Αμμόχωστο κάθε τι το θετικό, δημιουργικό και μαχητικό δημιουργήσαμε εκεί…. Είμαστε αγαπητοί φίλοι στο πλευρό σας, και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες.

Χαιρετίζουμε τους νέους που ηγούνται της Σαλαμίνας, τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες της. Ευχή μας είναι όπως η Νέα Σαλαμίνα επανέλθει στη σταθερότητα και την ισορροπημένη εκτίμηση των ικανοτήτων και των δυνάμεων της… Να είστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχετε…».

Τα λόγια του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, έχοντας πάντα τον Μιχάλη Πουμπουρή σαν παράδειγμα Ανθρώπου!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..

Λεπτομέριες για την κηδεία του Μιχάλη Πουμπουρή, όπου θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, θα ανακοινωθούν αργότερα".

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X