ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Red Rebels: «Για τα έτσι θέλω κάποιων δεν μπορούσαμε να είμαστε εντός του γηπέδου»

Τα κέρδη του συνδέσμου απο χθες το βράδυ δόθηκαν ως εισφορά προς το σωματείο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας αναφορικά με την παρουσία τους χθες έξω από το «Τάσος Μάρκου» μαζί με τους οπαδούς της Ένωσης.

Αναλυτικά:

Χθες ήταν η πρώτη αγωνιστική της ομάδας ΜΑΣ. Χθες η ομάδα μας κέρδισε πρεμιέρα μετα απο το 2004 άλλα για τα έτσι θέλω κάποιων "κυρίων" δεν μπορούσαμε να είμαστε εντός του γηπέδου. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο γήπεδο της κατεχόμενης επαρχείας ΜΑΣ εξετίας τους.

Ως ένδειξη της διαμαρτυρίας μας και μη θέλοντας να αφήσουμε την ομάδα μας μόνη διευθετήσαμε να είμαστε δίπλα της με οποίο τρόπο μπορούμε. Χτες πριν φτάσει η αποστολή στο γήπεδο πέρασε απο τον σύνδεσμο μας στο Παραλίμνι ( Σύνδεσμος Φιλάθλων Red Rebels Αμμοχώστου ) όπου υποδεχτήκαμε τους παίχτες δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Έπειτα ακολούθησε πορεία προς το γήπεδο με υψωμένα τα λάβαρα του 48. Βρεθήκαμε έξω απο το γήπεδο και για 10 λεπτά φωνάξαμε συνθήματα ενάντια στην κάρτα οπαδού σε συνεννόηση με αντιπροσωπία της Θυρας 26. Τελικά κατακλύσαμε τον τοπικό μας σύνδεσμο και είδαμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπία του Συνδέσμου παρέδωσε τα κέρδη του συνδέσμου απο χθες το βράδυ ως εισφορά προς το σωματείο ΜΑΣ.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως.

Υ.Γ: ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ.

Υ.Γ1: Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X