ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Red Rabels: «Tασσόμαστε ενάντια του εν λόγω μέτρου»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση…

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας, μέσω της οποίας εκφράζουν την αντίθεση τους στην κάρτα φιλάθλου, ενώ καλεί όλους τους συνδέσμους σε ενότητα.

Αναλυτικά: «Όπως έχουμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του φαινομένου ”κάρτα οπαδού”, με την γνωστή συνεπακόλουθη ψήφιση ενός τρομονόμου εκτρώματος για το Σύνταγμα και τη δημοκρατία, τασσόμαστε κάθετα και κατηγορηματικά εναντίον. Δυστυχώς οι οποίες προσπάθειες και ενέργειες, τόσο του δικού μας οργανωμένου οπαδικού συνόλου, όσο και όλων των υπολοίπων στο σύνολο τους που είτε αυτές συνέβαιναν μεμονωμένα είτε σύσσωμα έπεσαν στο κενό αφού με την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, κι ενώ οι εξελίξεις και οι συνθήκες δεν προμήνυαν κάτι τέτοιο, με μια ξαφνική απόφαση, θα ισχύσει από τη φετινή σεζόν η λεγόμενη ”κάρτα οπαδού”.

Εμείς ως Red Rebels εξακολουθούμε να διαφωνούμε και να τασσόμαστε ενάντια και πολέμιοι του εν λόγω μέτρου και δεν θα διστάσουμε να σταθούμε αντιμέτωποι με κάθε τρόπο αλλά και με κάθε κόστος.

Καλούμε όλους τους συνδέσμους να συμπορευτούν μαζί μας μέσα από ένα συνασπισμό εναντίωσης στον τρομονόμο που κάθε άλλο από το να πρεσβεύει τα ιδανικά του οργανωμένου οπαδικού κινήματος κάνει.

Ας συνεχίσουμε την πάλη για ανατροπή του εκτρώματος ας διεκδικήσουμε δυναμικά με πάθος αυτό που μάθαμε να κάνουμε από παιδιά στα τσιμέντα ας σταθούμε εμπόδια στα οποία σχέδια και συμφέροντα αυτών που θέλουν την εφαρμογή των μέτρων στο βωμό του κέρδους και κάθε άλλο από το να πατάξουν την βία στα γήπεδα θέλουν.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ.

Υ.Γ: ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X