ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει πρωτιά στο πρώτο γκρουπ

Στόχος η νίκη στο σημερινό ματς με τον Ερμή

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Συνεχίζεται η χρονιά για τη Νέα Σαλαμίνα με τη σημερινή (7μμ) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ερμή. Μια αναμέτρηση που η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να κερδίσει στοχεύουσα την πρώτη θέση στο δεύτερο γκρουπ.

Το κέρδος της Νέας Σαλαμίνας για τη χρονιά που φεύγει το αναφέραμε πολλάκις. Το αναφέρουμε και σήμερα. Είναι η παρουσία των νεαρών που μπήκαν στη ομάδα και άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε με αποτέλεσμα η τεχνική ηγεσία να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να βασίζεται και σε αυτούς. Αυτοί οι νεαροί είναι οι Ιωάννης Κωστή (17.3.2000) , Ανδρέας Λεμέσιος(24.9.1997), Θωμάς Νικολάου (22.10.2001) , Ιάσονας Πική, (11.11.2000) Κωνσταντίνος Σεργίου (2.10.2000) , Θεοδόσης Σιαθάς (16.12.1998) και Λευτέρης Χατζηκωνσταντή (24.5.2001).

Όσον αφορά το σχεδιασμό να θυμίσουμε ότι ανανέωσαν οι Βεσελόφσκι Ελουντού, Κορέια, ενώ είναι τυπικό το «κλείσιμο» του θέματος των Καρλάο, Τιάγκο. Εκκρεμούν τα θέματα των Ρεινολιντςε, Καρώ, Μιντίκκη που δεν εξαρτώνται από τη Νέα Σαλαμίνα αλλά από τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ ομάδες όπου ανήκουν οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές Εκκρεμούν επίσης οι περιπτώσεις των Νταμάχου και Νουρ, με τις πιθανότητες παραμονής ή μη να είναι μοιρασμένες

Πιθανή ενδεκάδα για τη σημερινή αναμέτρηση: Στο τέρμα ο Βεσελόφσκι, στην άμυνα οι Κούσουλος, Νταμάχου, Χατζηκωνσταντή, στο κέντρο οι Νικολάου, Μιντίκκης, Νοόρ, Ρέινολντς, Κωστή στην επίθεση, Ντιάγκο (αριστερά) Ελουντού (δεξιά), Καρλάο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X