ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: «Θα προβούμε σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες»

Η Νέα Σαλαμίνα θα προβεί σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη και αγωνιστική ανάταση

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας με την οποία ενημερώνει ότι θα προβεί σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη και αγωνιστική ανάταση.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου αφουγκράζεται πλήρως τις ανησυχίες, απογοήτευση και πίκρα των φίλων του σωματείου από τη χθεσινή παρουσία της ομάδας μας και ενημερώνει ότι θα προβεί σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη και αγωνιστική ανάταση.

Αναγνωρίζουμε ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας καμία σχέση δεν έχουν με τον χθεσινό αγώνα και σε συνεννόηση με τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, θα φροντίσουμε να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις.

Το ζητούμενο δεν είναι ούτε η εξοντωτική κριτική, ούτε σπασμωδικά μέτρα, που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην ομάδα αλλά ο εντοπισμός και η άμεση διόρθωση των λαθών και παραλείψεων μας, με σκοπό την επανάκτηση της ανταγωνιστικότητας της ομάδας.

Ζητούμε από τον κόσμο μας ένα μεγάλο συγγνώμη και υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά και μεθοδικά με στόχο να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και των απαιτήσεων του.

Διοικητικό Συμβούλιο
Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση