ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Περιμένουν νέα πρόταση για Καρλάο!

Τα νεότερα στο θέμα Καρλάο - Τιάγκο

Το θέμα του Καρλάο και του Τιάγκο είναι στο προσκήνιο και πάλι για την Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ποδοσφαιριστές υποστήριξαν πως είναι ελεύθεροι αρχικά, με τον πρώτο όμως στην πορεία να φέρνει και πρόταση απ’ την Μπελενένσες ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Βέβαια η πρόταση ήταν αρκετά χαμηλή και δεν έγινε αποδεκτή απ’ την Νέα Σαλαμίνα.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν νέα πρόταση από την Μπελενένσες και οι δυο πλευρές είναι σε επαφή. Σύντομα μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι δυο πλευρές θα τα βρουν και κλείσει θετικά το όλο θέμα με τον Καρλάο να μετακομίζει απ’ τη νέα σεζόν στην Μπελενένσες και την Νέα Σαλαμίνα να βάζει στο ταμείο ένα σεβαστό ποσό.

Απ’ την άλλη στο θέμα του Τιάγκο δεν υπάρχει κανένα νεότερο, ο οποίος επιμένει στη θέση του ότι δηλαδή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Αυτό σαφώς και δεν το αποδέχεται η Νέα Σαλαμίνα και θα κινηθεί και στα άκρα αν χρειαστεί.

Σε μια άλλη εξέλιξη σήμερα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου – Τεχνικής ηγεσίας – Τεχνικού διευθυντή με τον κόσμο στο οίκημα του Προμηθέα Μούτταλλου στις 19:00


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X