ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Ο Μιντίκκης, οι Βραζιλιάνοι και ο σχεδιασμός

Προς αίσιο πέρας για τον πρώτο, αναμονή για τους δύο και μη αύξηση προϋπολογισμού

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ενώ σήμερα, (κατά πάσα πιθανότητα), συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες με το Κωνσταντίνο Μιντίκκη και τίθενται οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, τα δεδομένα για τον Αλεξάντρε Καρλάο συνεχίζουν να είναι αρνητικά με τους διοικούντες την ομάδα της Αμμοχώστου να έχουν ήδη αρχίσει την αναζήτηση ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης.

Από τη στιγμή που έχουν ασκήσει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου και μάλιστα με πρόταση για αύξηση περισσότερη από αυτή που προνοείται (από τη συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής παραμένει αρνητικός (με τις πληροφορίες να συντηρούν ενδιαφέρον της Μπελενένσες και του Απόλλωνα Σμύρνης) είναι πολύ λογικό να υποθέσει κανείς ότι δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Το δε ΔΣ έχει κάνει σαφές σε όλους (και καλά έκανε) ότι δεν θα προβεί σε ανοίγματα πέραν των επιτρεπομένων ορίων

Το θέμα δεν είναι απλώς ποδοσφαιρικό. Η πολυμελής οικογένεια του ποδοσφαιριστή, (έχει γυναίκα και τέσσερα παιδιά) είναι στην Πορτογαλία και η μετακίνηση τους είναι δύσκολη, ενώ μη ξεχνάμε ότι πριν την Κύπρο ο παίκτης είχε παίξει στην Ταιλάνδη όπου ήταν και εκεί χωρίς την οικογένεια του.

Πάντως οι νομικοί σύμβουλοι της Νέας Σαλαμίνας τη διαβεβαιώνουν ότι είναι νομικά καλυμένη απέναντι στον ποδοσφαιριστή, (ότι δηλαδή με την άσκηση του δικαιώματος ανανέωσης ισχύει το συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο επιθετικό για την επόμενη σεζόν), και περιμένουν πρόταση για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Σε αναμονή βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» και για το άλλο βραζιλιάνικο απόκτημα του Ιανουαρίου. Ακόμη δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τον Τιάγκο Σάντος, ο οποίος επίσης έχει παρουσιάσει τάσεις φυγής. Όχι όμως σε τέτοιο έντονο βαθμό.

Με αυτά τα δεδομένα για τους Μιντίκκη, Καρλάο και Τιάγκο η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει το σχεδιασμό με τον ίδιο προϋπολογισμό με τον περσινό.

Για την ώρα δεν υπάρχουν οι πόροι για αύξηση. Η προσπάθεια για οικονομική συνδρομή από εξωδιοικητικούς παράγοντες δεν έχει επιφέρει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Το δε ΔΣ έχει κάνει σαφές σε όλους (και καλά έκανε) ότι δεν θα προβεί σε ανοίγματα πέραν των επιτρεπομένων ορίων για να μην δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα μπορεί να λύσει.

 

 

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X