ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, ο Κούσουλος και η έννοια του ενδιαφέροντος

Τα δεδομένα για την περίπτωση του αρχηγού των «ερυθρόλευκων»

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Όταν σε μια περίπτωση παίκτη ακούς να εμπλέκονται ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, είναι σαφώς πως το ενδιαφέρον αμέσως εκτοξεύεται. Έγινε για τον Ανδρέα Κατσαντώνη που μπορεί να γίνει σούπερ παίκτης το παιδί αλλά ακόμα καλά καλά δεν τον είδαμε. Άρα όταν μιλάμε για διεθνή με την Ανδρών πια, αρχηγό μιας ομάδας όπως η Νέα Σαλαμίνα και σε εξαιρετική ηλικία όπως ο Γιάννης Κούσουλος είναι λογικό να γίνεται ένας ψιλοχαμός.

Από το να πάει οπουδήποτε, μέχρι να ανανεώσει με τη Νέα Σαλαμίνα δηλαδή είναι τα πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή. Επαναλαμβάνουμε, αυτής της στιγμής.

Βέβαια μέσα σε όλα όσα γράφονται, υπάρχει και μια Νέα Σαλαμίνα που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη και πρόθεση να το επεκτείνει κάτι στο οποίο συναινεί κι ο ίδιος. Από εκεί και πέρα, μας τονίστηκε επισήμως από τους «ερυθρόλευκους» πως πρόταση στο Δ.Σ. για τον παίκτη δεν υπήρξε ούτε υπάρχει.

Ανεπίσημα ενδιαφέρθηκε η Ομόνοια, θα το έκανε επίσημο σε συνάντηση των δυο προέδρων, αλλά τη δεδομένη στιγμή προκύπτει από τους «πράσινους» πως δεν προτίθενται να ξεφύγουν στο ποσό που διαθέτουν και με τα δεδομένα της στιγμής είναι έτοιμοι να κάνουν πίσω.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται για κάθε καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και δη Κύπριου και το έχει αποδείξει με τις αγορές των προηγούμενων ετών. Τον έχουν «κοιτάξει» τον Κούσουλο αλλά από τη στιγμή που δεν έχει γίνει πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα δεν μπορεί να καταγραφεί κάτι άλλο ως δεδομένο. Από άποψη φιλολογικού ενδιαφέροντος π.χ. και η Ανόρθωση τον είχε σκεφτεί, εδώ και 2-3 χρόνια «παίζει» το θέμα του ενώ η ΑΕΚ πέρσι έφτασε μια ανάσα από την υπογραφή του πέρσι.

Από το να πάει οπουδήποτε, μέχρι να ανανεώσει με τη Νέα Σαλαμίνα δηλαδή είναι τα πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή. Επαναλαμβάνουμε, αυτής της στιγμής. Όταν προχωρήσουν ομάδες σε επίσημες προτάσεις, τότε ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X