ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δουν στα μάτια τον Απόλλωνα

Δυσκολότερο πρόγραμμα δύσκολα θα βρει κανείς από αυτό της Νέας Σαλαμίνας. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη αντιμετώπισε ήδη την ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ, ενώ τώρα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν στο γήπεδο πως δεν κολλάνε σε αντιπάλους.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο μπορεί να τα βάλε με κάθε αντίπαλο. Ας μην ξεχνάμε πως η Νέα Σαλαμίνα ήδη πήρε βαθμό απ’ την ΑΕΚ, ενώ κοίταξε στα μάτια το ΑΠΟΕΛ και ίσως να νιώθει αδικημένη που δεν είχε βαθμολογικό κέρδος. Πρόκειται για μια σφικτή αμυντικά ομάδα και με μπόλικη ταχύτητα μπροστά. Παίκτες όπως ο Τιάγκο, ο Ελουντού και ο Κίνγκσλεϊ μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα ο τεχνικός της Σαλαμίνας θα έχει περισσότερες επιλογές. Χριστοφόρου, Ντοβάλε και Φουστάρ είναι έτοιμοι και στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Απ’ την άλλη δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή ο Λεμέσιο, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Όποιοι όμως και αν αγωνιστούν ο στόχος δεν αλλάζει για τη Νέα Σαλαμίνα. Σ’ ένα πολύ δύσκολο αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X