ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Μπέρδεμα με Καρλάο και στο βάθος... αποχώρηση

Θέμα με τον Καρλάο προέκυψε στη Νέα Σαλαμίνα

Το Γενάρη η Νέα Σαλαμίνα προχώρησε ίσως στην πιο σημαντική του πρωταθλήματος. Αναφερόμαστε φυσικά για τον Καρλάο ο οποίος έδωσε λύση στην επίθεση και με τα τέρματα του συνέβαλε στο μέγιστο βαθμό ώστε η ομάδα να ανακάμψει. Τώρα όμως ο Καρλάο ήδη αποχαιρέτησε την Κύπρο και όπως ο ίδιος σημειώνει δεν θα συνεχίσει στην Κύπρο. Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με τη Νέα Σαλαμίνα δεν ισχύει.

Το Γενάρη ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει στην Κύπρο με συμβόλαιο έξι μηνών και οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Με το φινάλε της χρονιάς οι παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας πρότειναν αύξηση στον ποδοσφαιριστή για το νέο συμβόλαιο του. Κάτι τέτοιο δεν υπέγραψε ποτέ ο ποδοσφαιριστής, όμως απ’ τη Νέα Σαλαμίνα θεωρούν πως η οψιόν ανανέωσης που υπήρχε είναι αρκετή για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή εδώ.

Έτσι προκύπτει ένα σοβαρό μπέρδεμα εδώ. Η Νέα Σαλαμίνα τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά αφού ένεκα της οψιόν ανανεώθηκε, ενώ απ’ την άλλη ο ποδοσφαιριστής θεωρεί πως δεν έχει συμβόλαιο και πως είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο του σταθμό στην καριέρα του. Έτσι δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να οδηγηθούν στα... άκρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X