ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Κλειδί η μεσαία γραμμή

H Νέα Σαλαμίνα είναι μια νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνο

Εφραίμ Γεωργίου

Η Νέα Σαλαμίνα αποτελεί μια από τις ομάδες που αναμένεται να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Λιάσος Λουκά έστησε μια ομάδα από το μηδέν ουσιαστικά και σιγά σιγά βάζει και ο ίδιος το στίγμα του.

Έχει φέρει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά (Ρόκε, Σανγκόι και αρκετοί άλλοι). Παράλληλα φαίνεται πως δουλεύει πολύ με την ομάδα, ώστε να έρθει η ομοιογένεια που χρειάζεται. Στα πρώτα δυο παιχνίδια η Νέα Σαλαμίνα άφησε θετικά μηνύματα, όμως είχε κάποια σημαντικά νεκρά διαστήματα.

Τα νεκρά διαστήματα έχουν αιτία και αυτή είναι το γεγονός πως η μεσαία γραμμή δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε μέχρι στιγμής

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως η μεσαία γραμμή δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Υπάρχουν βέβαια ποδοσφαιριστές όπως ο Κούσουλος (κυρίως) αλλά και ο Παρκ που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή και για διάφορους λόγους με σημαντικότερο ότι δεν είναι έτοιμοι, δεν πήραν ούτε λεπτό συμμετοχής.

Έτσι το κέντρο αποτελεί κλειδί για την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Αν οι ποδοσφαιριστές καταφέρουν να ελέγχουν το ρυθμό κάποιου αγώνα και κάνουν το δικό τους παιχνίδι, τότε τα πράγματα σίγουρα θα είναι κατά πολύ καλύτερα και δεν θα υπάρχουν νεκρά διαστήματα. Σίγουρα, όπως είπαμε ξανά άλλωστε, η Νέα Σαλαμίνα είναι μια νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Αγώνα με αγώνα όμως οι απαιτήσεις αυξάνονται και θα πρέπει η Νέα Σαλαμίνα να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που όλοι αναμένουν από αυτήν.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση