ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Κλείνει Ιβάν Φούσταρ

Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητας του Ντοβάλε..

Να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει στην διάθεση της φαίνεται πως συμβαίνει στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας, καθώς όπως πληροφορούμαστε οι ερυθρόλευκοι κινούνται για απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Απόψε (7/9) εκπνέει η διορία για μετεγγραφή άνεργου ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό και κινήθηκαν για τον Ιβάν Φούσταρ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας. Ο Κροάτης έχει ύψος 1.87 και είναι 29 ετών (18/4/89), και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Αλ Αράμπι με την οποία μέτρησε 8 συμμετοχές. Η εν λόγω μετεγγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών. 

Επίσης, να αναφέρουμε πως ο ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (7/9), Τόνι Ντοβάλε, ενδιέφερε τη Νέα Σαλαμίνα και πριν 2 χρόνια, ωστόσο ο Ισπανός προτίμησε την ινδική ομάδα, Μπενγκαλουρού. Ωστόσο, αυτό το Καλοκαίρι έγιναν νέες επαφές, και ο Ντοβάλε είπε το ναι και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους για τους ερυθρόλευκους.

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί ο βαθμός ετοιμότητας του ακραίου επιθετικού, καθώς η τελευταία του συμμετοχή με την ομάδα της Ινδίας, καταγράφεται αρχές Μαρτίου 2018. Πλέον, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν σε πιο χρονικό διάστημα της σεζόν θα τον υπολογίσουν.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X