ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Κάλεσμα Πάρη για χειροκρότημα

Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό

O πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Ανδρέου μέσω των social media έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό για να χειροκροτήσει την ομάδα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, θα ήθελα να απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας, οργανωμένους και μη, όπως δώσουν μαζικά το παρόν τους στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 6:00 στο Στάδιο μας «Danoi Αμμόχωστος Επιστροφή».

Αγαπητοί φίλοι, δεδομένου ότι το παιχνίδι αυτό θα είναι και το τελευταίο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο Στάδιο μας, πιστεύω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ευχαριστήσουμε με την παρουσία και το χειροκρότημα μας τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας μας, τους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία, που κατάφεραν μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις να ανεβάσουν αγωνιστικά την ομάδα μας και να την κρατήσουν σχετικά άνετα στην κατηγορία.

Είναι στιγμές που πρέπει εμείς οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή που επέδειξαν για να πετύχουν τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Είναι στιγμές που πρέπει να δώσουμε το παρών μας για να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε τα νεαρά βλαστάρια που αγωνίζονται επάξια με τα ερυθρόλευκα στην Α’ ομάδα στα 16, 17 και 18 τους χρόνια.

Είναι η στιγμή που πρέπει να αποδείξουμε σε όλους του συντελεστές της ομάδας μας για ακόμη μια φορά ότι ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας είναι και θα παραμείνει πάντα δίπλα στην ομάδα.

Είναι η στιγμή που όλοι εμείς και ο κάθε Σαλαμιναίος ξεχωριστά πρέπει να αποδείξει με την παρουσία του πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε.

Ραντεβού την Κυριακή στης 6:00.

Γιατί απλά, δεν σε αφήσαμε μόνη ποτέ!!».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X