ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Έρχεται κρίσιμο ματς

Η ομάδα της Αμμοχώστου συναντά εκτός έδρας το Σαββάτο τη Δόξα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Έχουμε τελικούς τα επόμενα παιχνίδια και το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Παίζουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα στην έδρα της. Ο στόχος είναι πάντα οι τρεις πόντοι πλέον αφού μόνο με νίκες θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις περιπέτειες. Γι’ αυτό επικεντρωνόμαστε εκεί.

Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Για μας ο θεσμός του κυπέλλου έχει τελειώσει. Έχει μείνει ένας επαναληπτικός και τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, άρα ο θεσμός του κυπέλλου έχει τελειώσει».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πουρσαιτίδης μετά το ματς Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ. Για την ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα (με βάση τα λογικά προγνωστικά αυτό υπήρχε και πριν την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ) όπου στοχεύει στη σωτηρία Έρχεται η αναμέτρηση με τη Δόξα (Σάββατο, 4μμ) και η Νέα Σαλαμίνα με συγκομιδή 24 βαθμών στοχεύει στη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στη σωτηρία. Δύσκολο εγχείρημα, αφού η Δόξα είναι ισχυρός αντίπαλος, αλλά η  Νέα Σαλαμίνα έχει και αυτή ομάδα με δυνατότητες ενώ έχει και μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλο. 

Υπάρχουν και τούτη τη φορά σοβαρά προβλήματα αφού απουσιάζουν οι Κούσουλος, Καρλάο ενώ προστέθηκε και ο Καρώ. Επανέρχεται ο Πόλιανεκ.

Αναμένεται ότι αρκετοί φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα συνοδεύουν ομάδα τους στη Λευκωσία για να της συμπαρασταθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X