ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σαλαμίνα: Έχουν δρόμο ακόμη…

Παραμένει θολό το τοπίο στο σχεδιασμό, ενώ σήμερα(7μμ) διεξάγεται η Γενική Συνέλευση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Έχει ακόμη δρόμο ο σχεδιασμός στη Νέα Σαλαμίνα.

Μέχρι στιγμής μένουν οι Ελουντού, Κορέια, Βεσελόφσκι, ενώ για τους Τιάγκο, Καρλάο έχει ασκηθεί το δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίου.
Χθες ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τους Λεμέσιο και Σιαθά.

Οι Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου επέστρεψαν από τη Ρουμανία.

Αναμένεται η απάντηση των Νοόρ και Μιντίκκη. Έγινε πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δυο παικτών και του Βαρωσιώτικου σωματείου.

Ο Κύπριος ακραίος μπακ έχει δεχτεί την πρόταση του σωματείου της Αμμοχώστου, ενώ μπήκε και στο στόχαστρο της ΑΕΚ Όσο για τον Ολλανδοαφγανό μέσο, μένει να αποδεχτεί τους οικονομικούς όρους του νέου συμβολαίου.

Όλα δείχνουν αποχώρηση των Καρώ και Ρέινολντς, ενώ Μακρίεφ, Κίρεφ, Πόλιανεκ, Νταμάχου, Παπαδόπουλος, Κυπριανού, αποτελούν παρελθόν.

Οι Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου επέστρεψαν από τη Ρουμανία. Στο πλαίσιο του ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον προπονητή της Δυναμό Βουκουρεστίου, παρακολούθησαν τις προπονήσεις της ομάδας καθώς και ένα επίσημο αγώνα.
Οι δύο άντρες παρακολούθησαν έξι συνολικά αγώνες Α’ και Β’ κατηγορίας

Πραγματοποιείται σήμερα η Γενική Συνέλευση του σωματείου στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου - Λάρνακας στη Λάρνακα. Δικαίωμα να ψηφίσουν θα έχουν τα μέλη του σωματείου που έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους προς το σωματείο για το έτος 2018.

Θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της χρονιάς για την ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς και ενημέρωση για όλα τα οικονομικά θέματα που αφορούν το σωματείο μας.

Θα συζητηθεί και θα εγκριθεί ενώπιον της Γ.Σ. ο προϋπολογισμός του σωματείου για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-19. Αναμένεται να γίνει έκκληση προς τους παρόντες για το αν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να προσφέρουν κάποια ποσά για να αυξηθεί ο προϋπολογισμός κατά τι σε σχέση με τον περσινό. Αν δεν υπάρξει ανταπόκριση δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X