ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα Σαλαμίνα: Έδειξε ξανά αρετές

Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε με το σπαθί της το βαθμό, ενώ μπορούσε και για νίκη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η δυναμική που δημιούργησε η πεντάρα επί της ΕΝΠ, ήταν μεν ευνοϊκό γεγονός για τη Νέα Σαλαμίνα αλλά από την άλλη υπήρχε απέναντι της μια ποιοτική ομάδα σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Τελικά οι ερυθρόλευκοι πέρασαν το τεστ με επιτυχία και έδειξαν και σε αυτό το ματς αγωνιστικές αρετές, που δείχνουν… προοπτική. έδειξαν για παράδειγμα ότι κεντροπεπιθετικά είναι και φέτος επαρκείς. Ίσως –αυτό θα το δούμε στη συνέχεια- και επαρκέστεροι αφού παρουσία του Ρενάτο Μαργκάσα δίνει μια άλλη οντότητα. Όμως όπως είπαμε καλυτέρα να περιμένουμε ακόμη λίγο για να σχηματίσουμε ακριβέστερη άποψη.

Χθες υπήρχε διαφορά απόδοσης στο πρώτο με το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο μέρος η ομάδα ήταν δυσλειτουργική, ενώ στη επανάληψη μπήκε στο γήπεδο με σωστό αγνωστικό προσανατολισμό, έχουσα θάρρος και θράσος κατά το Σάββα Πουρσαιτίδη. Η διαφορά  οφείλεται στην αλλαγή που έγινε.

Ο Φασρσάντ Νουρ που πήρε τη θέση του Ιωάννη Κωστή γέμισε το χώρο του κέντρου συνεργάστηκε με τον Μαργκάσα (έκοβαν και μοίραζαν) και η μέση δεν πονούσε πια. Βγήκε μπροστά η ομάδα και κατάφερε να σκοράρει με το Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου (όλα τείνουν στο ότι η ομάδα παραμένει σταθερή στην συνήθειας εξεύρεσης ικανών στράικερ και να πάρει τον ένα βαθμό. Εννοείται ότι με τη συνολική της εικόνα έδειξε ότι μπορούσε να μαζέψει και τους τρεις βαθμούς.

Όλοι στο κόκκινο στρατόπεδο βλέπουν το εντός έδρας ματς της Τετάρτης με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Είναι αυτονόητο ότι αισιοδοξούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X