ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Υπάρχουν δυο επίσημες προτάσεις για τον Κούσουλο»

Ο Δημήτρης Λάζος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Το θέμα του Γιάννη Κούσουλου έχει πάλι βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν δυο προτάσεις για τον νεαρό άσσο, ή μια απ’ την Ομόνοια και άλλη από ομάδα εξωτερικού. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Κούσουλο: «Αυτό που υπάρχει στα χέρια της Νέας Σαλαμίνας είναι δυο επίσημες προτάσεις. Μια από εσωτερικό και μια από εξωτερικό. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και θα συζητήσουμε. Είχαμε πει πως θα αποφασίσουμε μαζί με τον ποδοσφαιριστή μας και έτσι η θέληση του για το που θα πάει μετρά»

Για το αν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη ακόμη και σήμερα: «Αυτό είναι υποθετικό σενάριο. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τον ποδοσφαιριστή. Έχουμε δυο προτάσεις που τις βλέπουμε με καλό μάτι, φθάνει να δούμε και τι θέλει ο ποδοσφαιριστής. Πρώτιστος στόχος είναι να μείνει ο ποδοσφαιριστής, αλλά αν θέλει ο ποδοσφαιριστής θα το συζητήσουμε και θα το αποφασίσουμε μαζί»

Για τον προγραμματισμό: «Αν αποχωρήσει ο αρχηγός θα πρέπει να γίνει μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας με ισάξιο ποδοσφαιριστή. Έχουν μείνει ακόμη δυο κινήσεις ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής. Είναι και ένας επιθετικός στη θέση των Καρλάο. Αφού γίνουν οι κινήσεις αυτές ο σχεδιασμός της ομάδας θα ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό»

Για το αν η ομάδα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι: «Θα είναι πολύ καλύτερη η ομάδα. Είχαμε ένα εξαιρετικό μισό αλλά το πρώτο μισό ήταν πολύ κακό. Έχουμε κρατήσει τον κορμό της ομάδας μετά από χρόνια. Κρατήσαμε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης εκτός τον Καρλάο. Μαζί με τον κόσμο δίπλα μας θα έχουμε μια πολύ καλύτερη χρονιά» .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X