ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Υπάρχει συμφωνία με Ερμή για το γήπεδο, αλλά υπάρχει θέμα με ΚΟΠ» (ηχητικό)

Ο Δημήτρης Λάζος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου και αναφέρθηκε στην απόκτηση των δυο νέων Κυπρίων στην ομάδα, αλλά και για τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στο Da Noi Αμμόχωστος-Επιστροφή.

Αναλυτικά:

Για τους Κύπριους παίκτες που αποκτήθηκαν: «Ενισχύουμε το κυπριακό στοιχείο. Η μελλοντική Νέα Σαλαμίνα θα βασίζεται στον κορμό της με Κύπριους και θα φέρνει ποιοτικούς ξένους παίκτες για να την πλαισιώνουν. Κάναμε πράξη αυτό που λέγαμε για την ενίσχυση με τους Κύπριους. Ο Τιμόθεος είναι από τις Ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας. Ήταν τα τελευταία δυο χρόνια σε ομάδες της Β’ Κατηγορίας που είχε γεμάτες χρονιές. Αποκτήθηκε για 1+1 χρόνο. Ο Ζαχαρίας Θεοδώρου ήταν και αυτός στο μικροσκόπιο της ομάδας μας και παλαιότερα. Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό δύο χρόνια πριν που του στέρησε να κάνει κάτι καλύτερο. Είναι παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Εξετάζονται ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση ακόμη. Ο προπονητής καλείται να επιλέξει τους καλύτερους για να έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο την επόμενη σεζόν».

Για τα αν προτιμούν οι Κύπριοι να μην είναι δανεικοί: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε 100% τι μπορεί να εφαρμοστεί στον προγραμματισμό. Με τα υφιστάμενα δεδομένα κινούμαστε με ποδοσφαιριστές Κύπριους που θα είναι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας. Ο στόχος δεν είναι να έχουμε δανεικούς από τις άλλες ομάδες, αλλά θέλουμε να έχουμε παίκτες δικούς μας που να μπορούν να προσφέρουν και μελλοντικά».

Για παίκτες από τις Ακαδημίες: «Δεν υπάρχουν άλλα παιδιά έτοιμα για την πρώτη ομάδα. Πέρυσι πήραμε 8. Φέτος πάλι δουλεύουμε σε συνεννόηση με τις ακαδημίες. Έχουν εντοπιστεί 4-5 παίκτες 14 ετών που θα δουλευτούν για να είναι στην ομάδα στα 16-17 τους χρόνια».

Για τη συμφωνία με Ερμή για το Αμμόχωστος-Επιστροφή: «Με την Αλκή υπάρχει συμφωνία για το Da Noi Αμμόχωστος. Έχουμε συμφωνήσει και με τον Ερμή, αλλά υπάρχει ένα θέμα με την προκήρυξη της ΚΟΠ που δεν επιτρέπει να αγωνίζονται 3 ομάδες σε ένα γήπεδο εκτός του Τσιρείου. Έχουμε διαβεβαιώσεις από εταιρία ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο. Γίνονται και αναβαθμίσεις και βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και θα είναι ο πιο καινούριος που υπάρχει στη Κύπρο. Δεν θα καταφέρουμε να οργανώσουμε τα φιλικά μας για τώρα στο Αμμόχωστος-Επιστροφή. Βελτιωτικά έργα γίνονται και στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού που θα τελειώσουν στις 2 Ιουλίου που κατασκευάζεται και τέταρτο βοηθητικό γήπεδο. Προσπαθούμε να γίνουν νέα αποδυτήρια στο Αμμόχωστος-Επιστροφή μέσα στα οικονομικά πλαίσια».

Για την προετοιμασία: «Θα πραγματοποιήσουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας στη Βουλγαρία χωρίς να έχουμε αποφασίσει σε ποιο κέντρο. Θα κάνουμε 3-4 φιλικά στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X