ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Δημήτρης Λάζος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Η Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να περάσει το στίγμα του και η σκληρή δουλειά σε αυτό το στάδιο της χρονιάς είναι πολύ σημαντική. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Επέλαση» με τους Μάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και οι ποδοσφαιριστές προπονούνται σκληρά υπό τις οδηγίες του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Οι καλύτεροι, ή αυτοί που θα πείσουν τον Πουρσαϊτίδη θα έχουν φανέλα βασικού. Χθες είχαμε το φιλικό με την Ξάνθη. Η ομάδα ήταν πολύ καλή και δείχνουν όλοι τη σκληρή δουλειά που γίνεται»

Για το πρωτάθλημα: «Όλοι θα αγωνιστούν με όλους. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλους. Θέλουμε το τρίποντο ανεξάρτητα αντιπάλου. Κρατήσαμε τον κορμό μετά τον Γενάρη. Θεωρούμε πως απ’ τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έφυγαν έχουμε εντάξει πολύ καλύτερους. Γι’ αυτό θεωρούμε πως θα έχουμε καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι»

Για το αν πρέπει η ομάδα να στοχεύσει κυρίως στα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ: «Δεν θεωρούμε πως η Σαλαμίνα είναι του βελινεκούς της δεύτερης εξάδας. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια απ’ τις καλύτερες ομάδες του τόπου. Η ομάδα ακόμα και στα χειρότερα της πέρυσι δεν έχασε απ’ την Ανόρθωση στην πρεμιέρα, είχε κερδίσει την ΑΕΚ»

Για το αν είναι μεγάλη ομάδα η Νέα Σαλαμίνα παρά το γεγονός πως οι τίτλοι της είναι λίγοι: «Μεγάλη ομάδα δεν είναι μόνο τίτλοι. Η Νέα Σαλαμίνα έχει ιστορία, έχει κόσμο έχει και το γήπεδο. Πέρασε πολλά χρόνια στην προσφυγιά, ο κόσμος ήταν δίπλα. Τα οικονομικά της Νέας Σαλαμίνας βελτιώνονται και αν αναλογιστεί κανείς πως τα 5.5 εκατομμύρια χρέος έπεσαν κάτω απ’ το εκατομμύριο. Χρόνο με το χρόνο η Νέα Σαλαμίνα θα ανεβαίνει»

Για το στόχο της ομάδας: «Στόχος της ομάδας είναι κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση αν και η ιστορία της Νέας Σαλαμίνας μας επιβάλει να διεκδικήσουμε μια θέση στην εξάδα. Όμως ο στόχος είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και αν έρθει τότε θα είναι πολύ καλό»

Για τον κόσμο και τα διαρκείας: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι στα οικονομικά. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τα 1000 διαρκείας και φέτος»

Για το αν πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο πρωτάθλημα: «Αν δει κανείς το πρωτάθλημα πως διεξάγεται τα τελευταία χρόνια θα καταλάβει πως πρέπει κάτι να αλλάξει. Είδαμε και πέρυσι πως στο δεύτερο γκρουπ υπήρχαν αδιάφορες ομάδες. Πρέπει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Θεωρώ πως είναι ένας εκ των λόγων που ο κόσμος φεύγει απ’ τα γήπεδα. Ίσως ένα πρωτάθλημα με 3 γύρους θα ήταν αρκετά καλός. Επίσης θα ήταν καλό να υπάρξει οικονομικό κίνητρο για τις ομάδες στο δεύτερο γκρουπ. Είναι κάτι που προτείναμε πέρυσι αλλά δεν έγινε δεκτό»

Για τις κινήσεις που έγιναν: «Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πέρασε από το μικροσκόπιο του πολλούς ποδοσφαιριστές. Είδε πολλές φορές τους ποδοσφαιριστές, τους ανέλυσε και γι’ αυτό υπήρξε μια καθυστέρηση στις ανακοινώσεις»

Για το αν θα γίνουν άλλες κινήσεις: «Με τα δεδομένα του μεταγραφικού σχεδιασμού, έχουμε τελειώσει. Αφήνω όμως ένα παραθυράκι ανοικτό γιατί στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πάντα»

Για το επόμενο φιλικό: «Στις 2 Αυγούστου έχουμε το τελευταίο φιλικό στο εξωτερικό και επιστρέφουμε. Θα έχουμε 5-6 φιλικά όταν επιστρέψουμε. Στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X