ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Πήραμε το ρίσκο στην μετεγγραφική περίοδο, όμως δικαιωθήκαμε»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπροσώπους Τύπου της Νέας Σαλαμίνας…

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό: «Ήταν άσχημο το πρώτο αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζαμε ότι πολύ δύσκολα θα ανατρεπόταν. Θέσαμε ως στόχο να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν. Οι νεαροί μας έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Το μυαλό μας είναι στον Ολυμπιακό, και μπορεί μαθηματικά να μην τελειώνει κάτι με τυχόν νίκη μας όμως δύσκολα θα ανατραπεί η διαφορά των 10 βαθμών».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πήραμε το ρίσκο στην μετεγγραφική να αποδεσμευτούν πολλοί και να έρθουν λίγοι ποδοσφαιριστές. Αυτό έγινε γιατί θέλαμε ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης που θα κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Νομίζω δικαιωθήκαμε. Μπορεί να έχουμε μικρό ρόστερ όμως είναι ποιητικό. Η κάθε απουσία στοιχίζει, όμως αυτά είναι τα δεδομένα μας. Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Κούσουλος πάει πολύ καλύτερα, και πιθανότατα να βρίσκεται και στην ενδεκάδα. Οι Καρώ και Καρλάο κάνουν αγώνα δρόμου».

Για το κάλεσμα στον κόσμο: «Ότι έχουμε καταφέρει φέτος, ιδικά στα δύσκολα, το έχουμε καταφέρει όλοι μαζί, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και ο κόσμος. Ο κόσμος δίνει ώθηση στους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό είπαμε ότι κάποια παιχνίδι τα κέρδισε ο κόσμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Να έρθει να στηρίξει την ομάδα, και πιστεύουμε ότι με την παρουσία του θα πάρουμε τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές μας υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τις αλλαγές στην ΚΟΠ: «Εμείς ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος να βελτιώσει το κυπριακό ποδόσφαιρο και να δούμε βήματα προόδου. Το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας θα σταθεί δίπλα σ’ αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν το ποδόσφαιρο μας».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση