ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Πάμε για επιθετικό, ανασταλτικό μέσο και αμυντικό»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας στον ΣΠΟΡ FM 95,0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Τιάγκο: «Μας χαροποιεί το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε όλους τους παίκτες που ήθελε ο προπονητής με εξαίρεση τον Καρλάο. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε και τον Τιάγκο. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι απάντησε θετικά».

Για τον Ρέινολντς: «Ο Ρέινολτνς θα περάσει από δοκιμαστικά στη Σκωτία. Εμείς θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας και τη νέα χρονιά».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Η επιτροπή προγραμματισμού δουλεύει σκληρά για να κλείσει το ρόστερ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάμε για επιθετικό, ανασταλτικό μέσο και αμυντικό».

Για το που θα κυμαίνεται ο προϋπολογισμός της νέα χρονιά: «Θα είναι περίπου στα επίπεδα με τα περσινά. Δεν θα συμπληρώσουμε όλο των αριθμών των ξένων-κοινοτικών. Θα γίνουν λιγότερες και πιο ποιοτικές κινήσεις».

Για το αν έκλεισε το θέμα του Κούσουλου: «Δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό της οποιασδήποτε άλλης ομάδας θέλει να αγοράσει τον παίκτη από τη Νέα Σαλαμίνα. Αν έρθει οποιαδήποτε πρόταση θα αξιολογηθεί. Επί του παρόντος είναι ο αρχηγός της Νέας Σαλαμίνας».

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας: «Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου. Ανεπίσημα θα ξεκινήσει η προετοιμασία στις 2 Ιουλίου. Αρχές της άλλης βδομάδας θα ανακοινώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή προπόνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X