ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Μένουν μερικές εκκρεμότητες στην άμυνα» (ηχητικό)

Δίνει φιλικό με Μπαλκάν σήμερα η ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη για την έλευση της ομάδας στην Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό απέναντι στην Μπαλκάν και την προετοιμασία στην Βουλγαρία: «Από χθες αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μας για την Βουλγαρία. Είμαστε στο 100% ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις και το κλίμα. Ο καιρός σήμερα είναι βροχερός, ένα πολύ καλό το κλίμα για τους παίκτες για να δουλέψουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες σκληρά. Χθες είχαμε την πρώτη προπόνησή μας και σήμερα έχουμε το φιλικό με την Μπαλκάν, όπως σωστά είπατε».

Για το ποιοι θα αγωνιστούν: «Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές, όσοι δείχνουν πιο έτοιμοι και οι καλύτεροι έντεκα θα ξεκινούν την ενδεκάδα, σιγά σιγά θα μοντάρεται η ομάδα. Αυτοί που δείχνουν ότι είναι έτοιμοι θα ξεκινούν στην αρχική, όπως έχω πει. Σίγουρα θα γίνουν δοκιμές από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη».

Για τα άλλα φιλικά: «Στις 27 του μήνα παίζουμε με ΑΕΛ, στις 29 του μηνά με Ξάνθη και στις 2 Αυγούστου έχουμε το τέταρτο φιλικό, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ομάδα. Άρα τέσσερεις ομάδες επί Βουλγαρικού εδάφους».

Εάν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ: «Δεν ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός της ομάδας. Με 2-3 εκκρεμότητες μόνο στην άμυνα θα είμαστε έτοιμοι κατά 95%. Αφήνω το 5% ανοικτό, διότι αν και εφόσον υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία θα κινηθούμε».

Για τον Γκλομπάρτ: «Ο Γκλομπάρτ είναι στη Βουλγαρία και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά θα αποκτηθεί. Ο Ανδρέας Φραγκέσκου επίσης αν θα πάνε όλα καλά θα επικυρωθεί ο δανεισμός του από την Ομόνοια. Υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες ακόμη».

Για το κομμάτι των τραυματισμών: «Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν βαρετοί φυσιολογικά αυτή τη περίοδο. Ο Αλέξης Περικλέους, ο γυμναστής της ομάδας είναι ικανοποιημένος αλλά και ο προπονητής μας. Είναι οικογενειακό το κλίμα, οι παίκτες επιδεικνύουν ζήλο στην προπόνηση. Γίνεται σκληρή δουλειά. Θα είμαστε έτοιμοι ενόψει νέας σεζόν για να έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος της ομάδας είναι δίπλα μας ανέκαθεν. Με την δική του βοήθεια έχουμε καταφέρει ότι έχουμε κάνει σήμερα, ειδικά από οικονομικής πλευράς. Έχουμε κινηθεί σε διαφορετικά πλαίσια σε σχέση με άλλες χρονιές. Δεν κάναμε μαζεμένες ανακοινώσεις. Κινηθήκαμε μεθοδικά και πλαισιώσαμε την ομάδα με προσεγμένες μεταγραφές».

Για το αν θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το σημερινό φιλικό: «Επίσημη ενημέρωση θα υπάρχει από την σελίδα της ομάδας που θα μπορεί ο κόσμος μας να βλέπει την αρχική ενδεκάδα, αποτέλεσμα ημιχρόνου και το τελικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X