ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Με ομαδική δουλειά μπορούμε να φθάσουμε ακόμη πιο ψηλά»

Ο Δημήτρης Λάζος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Εδώ και λίγο καιρό η Νέα Σαλαμίνα έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη με ένα εξαιρετικό ντεμαράζ άλλαξε την εικόνα της και δίκαια έφθασε στην παραμονή. Πλέον ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά είναι σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για τη συμφωνία με τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Ένα από τα θέματα που υπήρξαν στη σεζόν ήταν αυτό του τεχνικού διευθυντή. Θεωρήσαμε πως πρέπει να επανέλθουμε σε αυτό το μοντέλο με κάποιες σημαντικές διαφορές. Χρειαζόμασταν ένα άτομο που να μπορεί να βοηθά και να λύνει προβλήματα που παρουσιάζονται. Τέτοια προβλήματα είχαμε πολλά φέτος και γι’ αυτό προχωρήσαμε στην πρόσληψη του Μάκη Παπαϊωάννου ο οποίος έχει την εκτίμηση όλων στην Νέα Σαλαμίνα για τη δουλειά του υπό διαφορετικά δεδομένα. Το ποδόσφαιρο προχωρά, γίνεται πιο επαγγελματικό και αυτό πρέπει να πράξουμε»

Για τη συνέχεια με τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά. Όταν η ομάδα ήταν χαμηλά και πολλοί θεωρούσαν πως είναι με το ένα πόδι στην δεύτερη κατηγορία, κάναμε σκληρή ομαδική δουλειά και πετύχαμε. Έτσι ενδυναμώνοντας την ομάδα και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη που έχει την φιλοσοφία της ομαδικής δουλειάς, με τον Μάκη Παπαϊωάννου θεωρούμε πως μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα»

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Δεν έχουν τεθεί στόχο. Για τον προϋπολογισμό υπάρχει Γενική Συνέλευση. Δεν έχει οριστεί ακόμη, όμως αυτή θα κρίνει τον προϋπολογισμό καθώς είναι το ανώτατο όργανο»

Για την θητεία του συμβουλίου: «Το συμβούλιο έχει ακόμη ένα χρόνο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Ήδη το Γενάρη αποχώρησαν κάποια άτομα απ’ το Δ.Σ και αν αποχωρήσουν και άλλοι τότε αναγκαστικά θα προχωρήσουμε σε εκλογές»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X