ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Μας ενδιαφέρουν οι καλοί ποδοσφαιριστές»

Τι είπε για Τζον Αλβμπόγκε και Στεφάν Αζίζ

Για όλα τα θέματα της Νέας Σαλαμίνας μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου, Δημήτρης Λάζος, στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή, «Κάνε παιχνίδι», με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

«Έχουμε μπει στο τελικό στάδιο και η προσπάθεια είναι η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι και δεν το κρύβουμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά που γίνεται. Σίγουρα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ομάδα παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες, αλλά είναι λογικό αυτή την περίοδο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ο προπονητής δοκίμασε κάποια πράγματα για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ήθελε να δει επίσης, ποδοσφαιριστές σε 2-3 θέσεις, για να ξέρει εάν μπορεί να έχει κι άλλες επιλογές. Και γενικά, έγιναν πολλές δοκιμές στα φιλικά».

Για τον εάν θα είναι έτοιμος ο Κύπρος Χριστοφόρου: «Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτοιμος. Ο Κύπρος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και από τον προπονητή εξαρτάται. Έχουμε ακόμα 15 μέρες μπροστά μας, για να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Για τον Αλβμπόγκε και τον Αζίζ: «Είχαμε πει ότι κοιτάζουμε και εξετάζουμε κάθε καλή περίπτωση μας παρουσιαστεί. Θέλουμε η ομάδα να είναι όσο πιο γεμάτη γίνεται. Είμαστε στο τελικό στάδιο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την σεζόν: «Έχουμε φέρει ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις για να υπάρχουν λύσεις στην ομάδα. Αυτή την στιγμή έχουμε 9 κοινοτικούς και ξένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας. Τους λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα. Οι περισσότεροι είναι Κύπριοι και δεν σας το κρύβουμε ότι, πάρα τις αδυναμίες που δείξαμε σε κάποια φιλικά και είναι λογικό αυτό, είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν».

 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X