ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λάζος: «Δεν έχει να αποδείξει κάτι ο Μαργκάσα»

Τι είπε για τον προγραμματισμό

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόκτηση του Μαργκάσα: «Είναι μια πολύ σημαντική κίνηση με ένα παίκτη ο οποίος δεν έχει κάτι να αποδείξει. Είναι πάρα πολύτιμος για τη Νέα Σαλαμίνα λόγω του ότι έχει την εμπειρία και την ποδοσφαιρική ποιότητα. Είναι πολυθεσίτης παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ έντονα τις τελευταίες δυο βδομάδες για να πείσουμε και τον Ρενάτο να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Για τον προγραμματισμό: «Θα γίνουν άλλες δυο τουλάχιστον προσθήκες. Έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού».

Για τους νεαρούς ταλαντούχους Κύπριους παίκτες: «Κάποια παιδιά ξεχωρίζουν περισσότερο από τους άλλους. Έχουμε 2-3 παίκτες που έχουμε τα φόντα για κάνουν μεγάλη καριέρα. Ο προπονητής πιστεύει πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά. Θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και από εκεί και πέρα εάν έχουν την δυνατότητα να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, μακάρι να τα καταφέρουν. Και οι οκτώ νέοι που έχουμε διαθέτουν μακροχρόνια συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για την προετοιμασία: «Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά. Η Νέα Σαλαμίνα κτίζεται πάνω σε άλλες βάσεις, πολύ πιο επαγγελματικές. Έχει μείνει ο πολύ καλός κορμός με εξαίρεση τους Καρλάο και Κούσουλο. Ο Καρλάο αντικαταστάθηκε με δυο παίκτες. Θα αντικαταστήσουμε και τον Κούσουλο με ένα εξίσου ποιοτικό αμυντικό»

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X