ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάζος: «Απομένουν δυο μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών»

Ο Δημήτρης Λάζος στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Τρέχουν οι εξελίξεις στη Νέα Σαλαμίνα η οποία ξεκίνησε και επίσημα την προετοιμασία της. Παράλληλα ο Κίνγκσλεϊ είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αναλάβει το βάρος της επίθεσης. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον Κίνγκσλεϊ: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Ποδοσφαιριστής με αξιόλογες παραστάσεις στην Γερμανία. Πληρεί όλα τα κριτήρια του Σάββα Πουρσαϊτίδη και ήρθε στην Κύπρο. Έχει πλούσιο βιογραφικό όμως καθρέφτης είναι το γήπεδο»

Για το ρόστερ: «Είναι συμπληρωμένο σχεδόν το ρόστερ. Απομένουν δυο μεταγραφές για κύριους ποδοσφαιριστές. Κεντρικός αμυντικός για να καλύψει το κενό του Κούσουλου και μέσος. Από εκεί και πέρα θα γίνουν και άλλες κινήσεις, ίσως προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ώστε να έχουμε το βάθος. Αν προκύψει κάποια εξαιρετικά καλή περίπτωση ίσως αποκτηθεί. Είμαστε ευχαριστημένοι με το πως κύλησε ο προγραμματισμός μέχρι στιγμής. Καλύφθηκε από χθες ένα πολύ σημαντικό κενό»

Για την προετοιμασία: «Κυλάει πολύ ομαλά σε χαλαρούς ρυθμούς ώστε να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές. Στις 23 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Βουλγαρία. Εκεί θα υπάρξουν 3-4 φιλικά και με τον ερχομό της ομάδας απ’ την Βουλγαρία θα υπάρξουν ακόμη 4-5 φιλικά για να είναι έτοιμη η ομάδα. Στις 16 Ιουλίου θα γίνει και η πρώτη ανοικτή προπόνηση και καλούμε τον κόσμο να βρεθεί για να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές μας»

Για το στόχο της Νέας Σαλαμίνας: «Να έχουμε μια καλή ομάδα την οποία θα χαίρεται ο κόσμος. Θέλουμε μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και ο στόχος μας είναι η Νέα Σαλαμίνα να είναι πολύ καλύτερη. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον κορμό που ήθελε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με εξαίρεση τον Καρλάο και τον Κούσουλος. Ο κορμός όμως είναι εκεί και θα έρθουν ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X