ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μιντίκκης: Κυκλοφορεί... ελεύθερος

Το δικαίωμα να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του έχει ο Μιντίκκης

Κυριάκος Τοφή

Η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν έφερε και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Κωνσταντίνου Μιντίκκη με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και πλέον ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, ζυγίζει τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην καριέρα του.

Μετά από μια γεμάτη σεζόν με τα κυανόλευκα της Αμμοχώστου, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει τη διάθεση να αναζητήσει μια νέα πρόκληση και μια νέα περιπέτεια, έχοντας στα πόδια του την πιο παραγωγική χρονιά της πορεία του στα κυπριακά γήπεδα.

Μια από τις ομάδες που έχουν κάνει κρούση στον Μιντίκκη είναι και η ΑΕΚ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2017, χωρίς όμως να καταφέρει ποτέ να διατηρήσει φανέλα βασικού και αξιόλογο χρόνο συμμετοχής.

Η φυγή του Ιμανόλ Ιδιακέθ, προπονητής ο οποίος δεν εμπιστεύτηκε τις ικανότητες του εν λόγω ποδοσφαιριστή τη διετία 2016-2017, αποτελεί έναν επιπλέον κίνητρο ώστε να επιστρέψει σε ένα χώρο και σε μια ομάδα που φαίνεται να αποτελεί απωθημένο, μιας και το πρώτο πέρασμά του δεν είχε θετικό πρόσημο.

Ο Μιντίκκης αποτελεί μια περίπτωση εγνωσμένης αξίας και σαφέστατα το καλοκαίρι προδιαγράφεται μακρύ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων του τόπου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X