ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καζαμίας: «Ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα για τη φετινή περίοδο»

Την χειρότερη της εμφάνιση για φέτος πραγματοποίησε στην προηγούμενη αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα

Την χειρότερη της εμφάνιση για φέτος πραγματοποίησε στην προηγούμενη αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα. Η βαριά ήττα στον αγώνα με τη Δόξα ανήκει στο παρελθόν και στο «Ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ για να αλλάξει άρδην το κλίμα. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρου και τον Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για την εβδομάδα: «Ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα για τη φετινή περίοδο. Είχαμε μια πολύ άσχημη παρουσία στον αγώνα με τη Δόξα και μια βαριά ήττα. Περιμένουμε να δούμε μια διαφορετική Σαλαμίνα, μια Σαλαμίνα όπως τις πρώτες δυο αγωνιστικές. Σίγουρα είναι δύσκολο γιατί θα έρθει η λαβωμένη ΑΕΚ, όμως θα παλέψουμε».

Για το ότι κάποιοι μηδένισαν την ομάδα: «Νομίζω είναι κρίμα και άδικο μετά από μια άσχημη παρουσία της ομάδας να μηδενίζουμε τη δουλειά του προπονητή και των παικτών. Δυστυχώς έχουμε τη νοοτροπία να μηδενίζουμε μετά από μια κακή εμφάνιση και να αποθεώνουμε μετά από μια καλή εμφάνιση. Σε εμάς δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή. Έχουμε κάνει κινήσεις για να λύσουμε κάποια προβλήματα και πιστεύουμε πως θα λυθούν. Η δουλειά της διοίκησης είναι να λύνει τα καθημερινά προβλήματα και να πληρώνει τους εργαζόμενους της και δουλειά των παικτών είναι να παρουσιάζονται σοβαροί στο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Ο προπονητής είχε πει πως ο κόσμος θα είχε δίκαιο ότι και να πει. Δεν είναι σκοπός να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κόσμο γιατί όντως έχουν δίκαιο. Αυτό είναι το ένα, από την άλλη μας χαροποιεί το γεγονός πως ο κόσμος είναι εδώ. Κάνουν πράξη το σύνθημα της ομάδας. Στα πρώτα παιχνίδια πάντως που είχαμε καλή παρουσία ο κόσμος χειροκρότησε και ήταν εκεί. Έτσι όμως και τώρα και αυτό είναι σημαντικό»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Μόνο ο Σανγκόι είναι εκτός»

Για τα εισιτήρια: «Με βάση τα μηνύματα που παίρνουμε θα έχουμε αρκετό κόσμο. Η προπώληση δεν ήταν εντυπωσιακή, όμως αυτό είναι σύνηθες μιας και υπάρχουν τα χίλια διαρκείας, υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει προπώληση εκτός Λάρνακας. Θυμίζω και το παιχνίδι με την Ανόρθωση που ήταν η ίδια προπώληση και στο τέλος ξεμείναμε από εισιτήρια»

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση