ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν μπορούμε να υποτιμούμε κανένα»

Η Νέα Σαλαμίνα έχει στόχο τη νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη και αυτό θα πράξει με όλες τις δυνάμεις της

Μετά το πολύ καλό παιχνίδι της Νέα Σαλαμίνας και την ισοπαλία που απέσπασε από την Ανόρθωση (με λίγη τύχη θα ήταν νίκη), οι «Ερυθρόλευκοι» επικεντρώνονται στον αγώνα με τον Άρη. Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο στο οποίο ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκτός από το γεγονός πως είναι ένας καλός αντίπαλος δεν έχουμε μεγάλο δείγμα αγωνιστικό και είναι κάτι που δεν λειτουργεί υπέρ. Υπάρχουν δυο αγωνιστικά προβλήματα όμως με αυτούς που είναι διαθέσιμοι ο προπονητής μας θα δουλέψει με στόχο τη νίκη»

«Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υποψιασμένοι για τον αγώνα»

Για το ότι ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια: «Τα τελευταία χρόνια ο Άρης έχει ανέβει επίπεδο και το δείχνει η συνεχής παρουσία στην πρώτη κατηγορία. Το έχω πει πολλές φορές η Νέα Σαλαμίνα δεν έγινε ομάδα που να μπορεί να υποτιμήσει κανένα. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υποψιασμένοι για τον αγώνα»

Για τον κόσμο: «Στην πρώτη αγωνιστική ο κόσμος πέρασε τις προσδοκίες μας. Είχε πάρα πολλά χρόνια να κάνουμε sold out. Ήταν συγκινητική η προέλευση του κόσμου και πιστεύω πως αν δεν ήταν ο κόσμος μας δεν θα επέστρεφαν οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως θα έχουμε κόσμο αύριο περίπου 1000-1500 γιατί όντως έχουμε αρκετό κόσμο στη Λεμεσό»

Για την αισιοδοξία: «Αισιοδοξία και ενθουσιασμός υπάρχει όμως τα τελευταία χρόνια μετά από μια καλή εμφάνιση υπερτιμούσαμε τις δυνάμεις και το πληρώσαμε πολλές φορές. Πλέον αυτό άλλαξε και υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία»

Για το αν θα γίνει άλλη προσθήκη: «Μόνο με δανεικό ποδοσφαιριστή»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση