ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ανοικτό το παράθυρο των δανεικών»

Αισιοδοξία επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα για τη νέα σεζόν

Με πρωινή μεταγραφή μας καλημέρισε η Νέα Σαλαμίνα. Ο Πίλιανετς είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα και οι «Ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως η ομάδα είναι πέρα για πέρα έτοιμη για το πρωτάθλημα. Μπορεί στους πρώτους δυο αγώνες η ομάδα να πήρε μόνο δυο βαθμούς όμως η εικόνα της ομάδας έστειλε θετικά μηνύματα. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τον Πόλιανετς: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ενημέρωση από πριν πως ο Πόλιανετς θα έμενε ελεύθερος. Μόλις έμεινε ελεύθερος επικοινώνησε με τη Νέα Σαλαμίνα και όταν ο προπονητής έγκρινε την περίπτωση έγινε η πρόταση. Για να είμαστε όμως ειλικρινής πριν καταθέσουμε την πρόταση κάναμε κάποιες εσωτερικές ενέργειες και εξοικονομίσαμε κάποια λεφτά και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την υπογραφή του»

Για το ότι ήθελαν τον παίκτη και στην αρχή του καλοκαιριού: «Ναι αν θυμάστε τότε είχαμε αργήσει να κλείσουμε τον προπονητή και έτσι καθυστερήσαμε. Ο Άρης τότε είχε καταθέσει την πρόταση και τον πήρε, χωρίς να λέω πως αν κάναμε πρόταση θα ήταν καλύτερη από τον Άρη. Πλέον όμως ο ποδοσφαιριστής είναι μέλος της ομάδας μας»

«Το μεγαλύτερο κέρδος της ομάδας μας είναι ο κόσμος»

Για το αν θα γίνει άλλη κίνηση: «Εδώ και καιρό λέγαμε πως μένει ανοικτό το κεφάλαιο δανεικών. Αυτό το παράθυρο είναι ανοικτό καθώς δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Να θυμίσω πως πέρσι πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές δανεικούς»

Για τον προϋπολογισμό: «Αν εξαιρέσουμε τον Εθνικό και τον Ολυμπιακό που είχαν εμπάργκο, εμείς μάλλον έχουμε τον πιο χαμηλό προϋπολογισμό. Πιστεύουμε πως δημιουργήσαμε μια καλή ομάδα. Η ομάδα κυρίως στα δεύτερα ημίχρονα των δυο αγώνων αγωνίστηκε πολύ καλά. Ζητούμενο τώρα είναι τα καλά διαστήματα να αυξηθούν»

Για τους τραυματίες: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν πλην του Σανγκόι. Ο Σανγκόι θα ακολουθήσει θεραπεία και από δευτέρας θα αξιολογήσουμε ξανά την κατάσταση του. Δεν θα πάρουμε κανένα ρίσκο για κανένα ποδοσφαιριστή, ώστε να αγωνιστεί μια αγωνιστική και να τον χάσουμε για ένα μήνα από υποτροπή»

Για τον κόσμο: «Το μεγαλύτερο κέρδος της ομάδας μας είναι ο κόσμος. Δεν είναι μόνο το ότι ο κόσμος ήρθε. Ο κόσμος είχε σημαντική συμμετοχή και για τους ποδοσφαιριστές είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι μπροστά σε φίλους και συγγενής και διαφορετικό μπροστά σε κόσμο. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος ακόμη και για την ομάδα και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή. Στη συνέχεια η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη»

Για το ότι στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα είχε κάποια προβλήματα: «Η ομάδα δεν έχει το μεγάλο ρόστερ ώστε να αντικαταστήσει μαζικές απουσίες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην πρώτη ομάδα είναι επάξια εκεί, όμως είναι διαφορετικό ένας νεαρός να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα και διαφορετικό να πρέπει να μπει άμεσα και μάλιστα να μπουν πολλοί νεαροί άμεσα. Η ομάδα μας ακόμα και με μια μέτρια εμφάνιση κατάφερε να μην ηττηθεί. Αυτό που μένει πλέον είναι να αποκτήσουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση