ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εάν θέλει ο προπονητής…»

Η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποίησε χθες την πρώτη της προπόνηση, στην παρουσία αρκετού κόσμου στο γήπεδο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Καζαμίας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 αρχικά τόνισε:

«Ήταν η πρώτη ανοικτή προπόνηση και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την παρουσία του κόσμου, καθώς περίπου 1200 άτομα έδωσαν το παρών τους και αποθέωσε τους παίκτες, νέους και παλιούς. Ενώ, στήριξε την εκδήλωση που κάναμε μετά. Γενικά, ο κόσμος το χάρηκε και νομίζω, μας άφησε θετικές εντυπώσεις η χθεσινή μέρα»

Για τις απουσία του Ρόκε και για τον Σανγκόι: «Ο Έλιο Ρόκε έρχεται αύριο και θα μπει κι αυτός στην προετοιμασία. Είναι γεγονός ότι ο Γκαστόν Σανγκόι κέντρισε το ενδιαφέρον. Όμως, ο κόσμος αποθέωσε όλους τους ποδοσφαιριστές. Και οι ποδοσφαιριστές πήραν μία γεύση τι σημαίνει Νέα Σαλαμίνα. Τι σημαίνει στάδιο Αμμόχωστος και που θα αγωνίζονται».

Για τον Κάμπα: «Ήταν ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο είδαμε, ικανοποίησε και τον αποκτήσαμε, γι’ αυτό και τον παρουσιάσαμε χθες. Υπάρχουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται και περιμένουμε την γνωμάτευση του προπονητή μας».

Εάν θα γίνει άλλη κίνηση: «Είναι θέμα του προπονητή. Αύριο έχουμε φιλικό με τον Ερμή στις 6 στο γήπεδο του ΑΣΥΛ. Εάν κρίνει ο προπονητής ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, τότε θα προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση. Έχουν μείνει κάποια λεφτά από τον προϋπολογισμό και περιμένουμε από τον προπονητής μας» .

Για τον εάν ξέφυγαν από τον προϋπολογισμό: «Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό. Ούτε και ένα ευρώ. Και να θέλαμε να ξεφύγουμε, δεν μπορούμε. Είναι και θέμα κριτηρίων, αλλά και του σωματείου μας. Εμείς είπαμε από την αρχή ότι δεν πρόκειται η Νέα Σαλαμίνα να ενδώσει στις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις τους στα οικονομικά της Νέας Σαλαμίνας, εάν θέλουν να είναι στην ομάδα. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X