ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γκαστόν, η πρώτη και η συνέχεια

Ο Γιώργος Καζαμίας στους 95.0FM

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας το γεγονός πως φίλοι άλλης ομάδας, συγκεκριμένα του Απόλλωνα, θέλησαν να προμηθευτούν φανέλα του συλλόγου με το όνομα του Γκαστόν Σανγκόϊ επάνω!

Μιλώντας στην εκπομπή «Pressing» και το συνάδελφο Ανδρέα Βιολάρη στους 95.0FM, ο εκπρόσωπος τύπου Γιώργος Καζαμίας τόνισε πως βρέθηκαν πέντε φίλοι άλλων ομάδων να ζητήσουν να κάνουν κάρτες διαρκείας του συλλόγου!

Σε σχέση με τη μεταγραφή του Γκαστον και γενικότερα το σχεδιασμό ανέφερε πως «δεν ξεφύγαμε σε καμιά περίπτωση από αυτά που είχαμε αποφασίσει στο οικονομικό και ο κόσμος μας να μην ανησυχεί. Παίκτης με καλό όνομα και μια καλή τριετία είναι και ο Έλιο Ρόκε ο οποίος επίσης ήρθε χωρίς κάποια υπέρβαση».

Για περαιτέρω ενίσχυση, ανέφερε πως: «ο προπονητής Λιάσος Λουκά επέστρεψε προ ημερών στην Κύπρο και αφού αξιολογήσει το ρόστερ θα δούμε τις εισηγήσεις του».

Η ημέρα όμως(10/7) είναι αφιερωμένη στην επίσημη πρώτη όπου θα γίνει και ένα μικρό πάρτι για τον κόσμο προκειμένου να παρευρεθεί οικογενειακώς.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση