ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμιά κρούση για Κούσουλο και Γκράσι»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας. Ο ίδιος μίλησε για την μεταγραφή του Σανγκόι, τους Κούσουλο και Γκράσι αλλά και τα διαρκείας.

Αναλυτικά:

Για τον Σανγκόι: «Ήρθε χθες αργά το απόγευμα. Το πρωί πήγε για τις καθιερωμένες εξετάσεις και στη συνέχεια θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Είναι πανέτοιμος, έχει δείξει μεγάλη θέληση για ποδόσφαιρο. Πραγματικά χθες ήταν πραγματικά ευδιάθετος. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να πάει καλά και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί».

Για το τι μπορεί να δώσει: «Ένας καλός Σανγκόι εκτός από τη αγωνιστική βοήθεια που θα δώσει στην ομάδα, μπορεί να βοηθήσει και με την προσωπικότητα του. Πέραν της Κύπρου έπαιξε και στην Ισπανία και εμείς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για τον παίκτη και θα τον περιμένουμε στο γήπεδο».

Για τον προγραμματισμό: «Αν γίνει μεταγραφή, θα γίνει μια ακόμη και θα κλείσουμε. Ο μόνος τρόπος για μεταγραφή είναι να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο και στο οικονομικό πλαίσιο».

Για τους Κούσουλο και Γκράσι: «Δεν υπήρξε καμιά επίσημη ούτε ανεπίσημη κρούση για τον Κούσουλο και τον Γκράσι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ξέρει που θα μας βρει, και μπορεί να κάνει την πρόταση του και να δούμε αν συμφέρει την ομάδα».

Για τα διαρκείας: «Άρχισαν να κινούνται καλύτερα μετά την συμφωνία με τον Έλιο Ρόκε και τον Γκαστόν Σανγκόι. Περιμένουμε πως θα έχουμε μεγαλύτερη κίνηση με την πρώτη προπόνηση, όπου ο κόσμος θα έρθει να δει την ομάδα και να αγοράσει το εισιτήριο του».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση